рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Modus MPV (2004-2013) – Cam Totus 40056

10.300 рсд

SKU: GTC10884 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO MODUS MPV (2004-2013) – CAM TOTUS 40056

Specifikacije

  • Čelični profili visokog kvaliteta
  • Kompletan set za ugradnju
  • Različite verzije zavisno od tipa krova vozila
  • Neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla
  • Cena se odnosi na kompletan set
  • Za vozila sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina)
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Za dodatne informacije i proveru kompatibilnosti, pozovite 021/442-954

Opis proizvoda

Krovni nosaci Reno Modus MPV (2004-2013) – Cam Totus 40056 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju sigurnost i pouzdanost tokom vožnje. Bez obzira da li planirate putovanje sa puno prtljaga ili želite da povedete bicikle ili ski opremu, ovi nosači će vam omogućiti da sve to prevezete na vrh vozila.

Kompletan set krovih nosača dolazi sa sve što vam je potrebno za jednostavnu i brzu montažu. Uključuje četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, set sadrži i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila). Šipke su debljine 40x25mm i imaju zaštitni crni plastični omotač koji pruža dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.

Krovni nosači Reno Modus MPV (2004-2013) – Cam Totus 40056 su dizajnirani da izdrže teret do 50kg, što omogućava prevoz raznovrsnog tereta bez brige. Bilo da prenosite opremu za kampovanje, sportsku opremu ili vam je potreban dodatni prostor za prtljag, ovi nosači će vam omogućiti da to uradite bez problema.

Kada je u pitanju sigurnost i pouzdanost, krovni nosači Reno Modus MPV (2004-2013) – Cam Totus 40056 su pravi izbor. Oni su testirani i dokazano se pokazali efikasnim čak i u zahtevnim uslovima vožnje. U mom iskustvu korišćenja ovih nosača, nikada nisam imao problema sa pomeranjem tereta ili gubitkom stabilnosti.

Kada sam prvi put isprobao ove krovne nosače, oduševio sam se njihovom jednostavnom montažom. Sve što vam je potrebno je nekoliko osnovnih alata i možete ih lako instalirati sami. Uputstva za montažu su jasna i detaljna, tako da čak i ako niste iskusni sa ovakvim poslovima, neće vam biti teško da postavite ove nosače na svoje vozilo.

Jedna od stvari koje mi se posebno dopadaju kod ovih krovih nosača je fleksibilnost koju pružaju. Bez obzira na to da li vozite dugačke predmete poput dasaka za surfovanje ili dugih cevi, ili ako želite da montirate kofer sa prtljagom, ovi nosači omogućavaju da lako prilagodite širinu i visinu prema svojim potrebama.

Pored pouzdanosti i funkcionalnosti, ovi nosači imaju i atraktivan dizajn. Crno obojene čelične sape i šipke sa crnim omotačem daju vozilu elegantan i moderan izgled. Ovi nosači su savršeno usklađeni sa linijama vozila, dodajući mu sportski izgled.

U svojoj upotrebi ovih nosača, nisam primetio nikakve neželjene efekte koje bi mogli da utiču na performanse vozila. Nema neprijatnih zvukova ili vibracija tokom vožnje, što je vrlo važno jer želim da se osećam sigurno dok prevozim svoje stvari. Ne morate brinuti o tome da vaš teret oštećuje vozilo ili da vam ometa vidljivost tokom vožnje.

Ukratko, krovni nosači Reno Modus MPV (2004-2013) – Cam Totus 40056 su pouzdani, sigurni i atraktivni nosači koji će vam omogućiti da prevezete sve što vam je potrebno bez problema. U mom iskustvu korišćenja ovih nosača, nisam imao nijedan negativan utisak. Preporučujem ih svima koji žele fleksibilnost, sigurnost i dobar izgled. Nabavite ove nosače i uverite se sami u njihovu kvalitet i funkcionalnost.

Prednosti

  • Pouzdani i sigurni nosači za prevoz tereta na krovu vozila
  • Jednostavna montaža i prilagodljivost širini i visini
  • Atraktivan dizajn koji dodaje sportski izgled vozilu
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja