рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Modus MPV (2004-2013) – Cam Logico 41056

7.800 рсд

SKU: GTC10675 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO MODUS MPV (2004-2013) – CAM LOGICO 41056

Krovni nosaci za sve vaše prevozne potrebe na vozilu

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila, pružajući vam siguran i pouzdan način da prenesete svoje terete.

Cam Logico krovni nosaci dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, ovisno o tipu krova vašeg vozila. Ovi krovni nosaci su neophodan deo koji vam je potreban za montažu krovnih kofera, skijaških nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (zavisno od modela automobila) sa presekom 40x25mm i debljinom od 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporna na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosaca je 50kg.

Prednosti:

  • Pouzdanost i sigurnost: Sa Cam Logico krovnim nosacima, možete biti sigurni da će vaši tereti biti sigurno i čvrsto pričvršćeni tokom vožnje. Vaša putovanja će biti bezbrižna, znajući da je vaša prtljaga sigurna.
  • Jednostavna montaža: Ugradnja krovnih nosaca je jednostavna i brza, što vam omogućava da uživate u svojim aktivnostima bez gubljenja previše vremena na postavljanje nosaca.
  • Univerzalni dizajn: Cam Logico krovni nosaci se lako prilagođavaju različitim vrstama krovova vozila, tako da ih možete koristiti na raznim vozilima. Bez obzira na to imate li automobil, mini kombi ili vozilo sa sportskim krovom, ovi nosaci će se savršeno uklopiti.

Proizvod je dostupan za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina). Za više informacija o kompatibilnosti za vaš automobil, možete nas pozvati na 021/442-954.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda i pogledajte našu široku ponudu krovnih nosaca.

Ne propustite priliku da poboljšate svoje putovanje sa Cam Logico krovnim nosacima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja