рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Reno Megane II Grandtour (2006-2009), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5782 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO MEGANE II GRANDTOUR (2006-2009), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Visokokvalitetni krovni nosači za sve vaše prevozne potrebe.

SPECIFIKACIJE

  • Tip vozila: Reno Megane II Grandtour (2006-2009)
  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Sertifikacija: GS-TÜV sertifikat
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • Maksimalno rastojanje između šina: 112.5cm

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, nosača za skije ili nosača za bicikle na vašem vozilu. Sa kvalitetnim alu šipkama Nordrive RailPro M, vaša vozila će biti opremljena kako treba.

Sastavni deo ovog kompletnog seta su eloksirane aluminijumske šipke sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili koji služe za sprečavanje klizanja i oštećenja. Šipke imaju namenu za montažu nosača za skije i nosača za bicikle uz koje dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal. Nosači su dizajnirani tako da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem i poseduju gumeni poklopac kako bi zaštitili krajeve šipki.

Krovne šape, elegantnog dizajna, izrađene su od visoko otporne kompozitne plastike. Pomoću hvatača se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Uz krovne šape dolaze bezbednosne brave sa 3 ključa koje će vam pružiti sigurnost i mir tokom putovanja.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112.5cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg.

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate priloženo uputstvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, preporučujemo da se pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste izbegli potencijalne probleme tokom korišćenja.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pogledajte sve krovne nosače dostupne u našoj ponudi. Odaberite set koji najbolje odgovara vašem vozilu i uživajte u bezbednom i praktičnom prevozu vaših stvari.

PREDNOSTI

  • Pouzdanost: Krovni nosači Nordrive RailPro M su od visokokvalitetnog materijala i sa sertifikovanim dizajnom, pružajući vam pouzdanost i sigurnost tokom putovanja.
  • Jednostavna montaža: Zahvaljujući detaljnom uputstvu za montiranje, instalacija krovnih nosača je jednostavna i brza. Uz kompletan set, sve što vam je potrebno je na dohvat ruke.
  • Univerzalna kompatibilnost: Ovi nosači su dizajnirani da odgovaraju modelu Reno Megane II Grandtour (2006-2009) i mogu se koristiti za različite vrste prevoza. Bez obzira da li su u pitanju ski oprema, bicikl ili prtljag, ovaj set će se pobrinuti za vaše potrebe.

Započnite vaše sledeće putovanje sa kvalitetnim krovnim nosačima Nordrive RailPro M!

Napomena: Prilikom uporabe krovnih nosača uvek se pridržavajte zakonskih propisa i preporuka proizvođača kako biste osigurali sigurnost vama i drugima na putu. Pre upotrebe, proverite vrednosti maksimalne nosivosti koje su propisane za vaše vozilo.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja