рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Megane I SW (1999-2003) – Cam Totus 40001

10.300 рсд

SKU: GTC10881 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO MEGANE I SW (1999-2003) – CAM TOTUS 40001

Idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni za svakog vozača koji želi da prevozi teret na svom vozilu. Upravo zato vam predstavljamo Krovne nosače Reno Megane I SW (1999-2003) – Cam Totus 40001. Ovi vrhunski krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila i predstavljaju idealno rešenje za sve vaše potrebe.

Sveobuhvatan set za lako montiranje

Cam Totus krovni nosači dolaze kao kompletni set, spremni za brzu i jednostavnu ugradnju. Uz njih, dobijate sve što vam je potrebno da biste imali sigurno i stabilno postavljen krovni nosač na svom vozilu. Ovi nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Kvalitetan materijal za sigurnost i izdržljivost

Ovaj set krovni nosača je napravljen od čeličnog profila visokog kvaliteta. Oni garantuju sigurnost i izdržljivost tokom svake vožnje. Čelične šipke, preseka 40x25mm i debljine 1,2mm, pružaju stabilnost i čvrsto prianjanje na krovu vašeg vozila. Osim toga, šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.

Podesivost za različite modele vozila

Kada je reč o podesivosti, ovaj set krovni nosača dolazi sa različitim dužinama čeličnih šipki – 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. To vam omogućava da prilagodite nosače vašem vozilu i osigurate idealnu montažu. Pored toga, set sadrži četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Sve to garantuje sigurno postavljanje i jednostavno korišćenje.

Nosivost i sigurnost

Krovni nosači Reno Megane I SW (1999-2003) – Cam Totus 40001 imaju preporučenu nosivost od 50kg. To vam omogućava da prevozite sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila bez bojazni od oštećenja ili nebezbednosti. Sa ovim nosačima, možete biti sigurni da ćete čvrsto i sigurno pričvrstiti teret na svom vozilu.

Dodatna podrška i informacije

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam sa zadovoljstvom pružiti sve potrebne informacije i podršku.

Zaključak

Ovi krovni nosači Reno Megane I SW (1999-2003) – Cam Totus 40001 predstavljaju vrhunski izbor za sve vozače koji žele sigurnost, pouzdanost i lako korišćenje. Njihov kvalitetan materijal, jednostavna montaža i visoka nosivost čine ih idealnim rešenjem za sve vaše potrebe prevoza. Uverite se sami u njihovu kvalitetu i funkcionalnost i poručite svoj set krovnih nosača već danas!

Prednosti

  • Visok kvalitet čeličnog profila
  • Jednostavna montaža
  • Podesivost za različite modele vozila

Za više informacija i poručivanje, posetite Zvaničnu stranicu proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja