рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Laguna III (2007-2015) 5 vrata – Cam Driver 5013

7.800 рсд

SKU: GTC12827 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO LAGUNA III (2007-2015) 5 VRATA – CAM DRIVER 5013

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog materijala kako bi pružili sigurnost i pouzdanost. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, od kojih zavisi vrsta krova vašeg vozila (sa ili bez pričvršćenih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama). Ovi krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, nosača za skije ili bicikla.

Sigurnost i pouzdanost

Krovni nosači Reno Laguna III (2007-2015) 5 vrata – Cam Driver 5013 su potpuno set potreban za montažu krovnih nosača na vašem vozilu. Cena koju vidite odnosi se na kompletan set. Krovni nosači se sastoje od dve poprečne šipke i četiri šape za montažu na automobil. Crne čelične šipke i krovnih šape (hvataljke) osiguravaju stabilnost i sigurnost prilikom prevoza tereta.

Visoka nosivost

Krovni nosač ima preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbedno prevoziti razne vrste tereta poput kofera, ski opreme ili bicikala. Ne morate brinuti o tome da su vaše stvari sigurne jer su krovni nosači Cam Driver izuzetno čvrsti.

Pogodni za različite modele vozila

Šipke za krovne nosače su dostupne u dužinama od 110cm ili 120cm, što zavisi od modela vašeg automobila. Ovo omogućava savršeno pristajanje krovnom nosaču na vaše vozilo, bez ikakvog dodatnog prilagođavanja.

Za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači Reno Laguna III (2007-2015) 5 vrata – Cam Driver 5013 su idealan dodatak vašem vozilu. Bilo da planirate porodični odmor sa krovnim koferom ili avanturu na skijanju sa ski nosačem, ovaj set nosača će vam pružiti potrebnu sigurnost i pouzdanost. Isporuka je brza i jednostavna, tako da ćete vrlo brzo moći da iskoristite sve prednosti ovog proizvoda.

Prednosti

  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog materijala
  • Jednostavna i brza montaža
  • Visoka nosivost od 50kg

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.


Naručite svoje krovne nosače Reno Laguna III (2007-2015) 5 vrata – Cam Driver 5013 sada i obezbedite siguran i pouzdan prevoz tereta na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja