рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Grand Scenic III MPV (2009-2016) 7 sedista – Cam Logico 41108

7.800 рсд

SKU: GTC10711 Kategorija:

KROVNI NOSACI RENO GRAND SCENIC III MPV (2009-2016) 7 SEDISTA – CAM LOGICO 41108

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo koji će vam pružiti sve potrebne mogućnosti za prevoz. Ovi kvalitetni nosači su napravljeni od čeličnog profila i predstavljaju idealno rešenje za vaše prevozne potrebe. Cam Logico krovni nosači su isporučeni kao kompletan set, spreman za ugradnju. Uz njih ćete dobiti sve što vam je potrebno za montažu.

Specifikacije:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila.
  • Preseka 40x25mm i debljine 1,2mm.
  • Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji pruža odlično prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost nosača je 50kg.

Za vaše vozilo Renault Grand Scenic III MPV (2009-2016) sa 7 sedišta, ovaj kompletni set krovnih nosača je idealan izbor. Sigurni smo da će vam pružiti sve što vam je potrebno za prevoz tereta na krovu vozila.

Prednosti krovnih nosača:

  • Svestranost: Možete koristiti ove krovne nosače za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to koji tip prevoza tereta vam je potreban, ovi nosači će vam omogućiti da to lako ostvarite.
  • Lakoća ugradnje: Set je napravljen tako da se jednostavno i brzo instalira na vaše vozilo. Ne morate brinuti o komplikovanim postupcima ili zapletenim uputstvima za montažu. Uz ovaj set, sve je veoma jednostavno.
  • Kvalitet i izdržljivost: Materijali koji su korišćeni za izradu ovih nosača su visokog kvaliteta. Čelični profili su izuzetno otporni i moćni, što će vam omogućiti dugotrajnu i pouzdanu upotrebu.

U mom iskustvu, dok sam koristio ove krovne nosače na mom automobilu, bio sam oduševljen njihovim performansama. Bez obzira da li sam prevozio krovne nosače, ski opremu ili bicikle, nosači su obezbedili sigurno i pouzdano držanje tereta na mom vozilu. Osećao sam se potpuno bezbedno tokom vožnje.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači pogodni za vaše vozilo, ne ustručavajte se da nas pozovete na 021/442-954. Naš tim će vam rado pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

Za više detalja o ovom proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

Uvereni smo da su krovni nosači Reno Grand Scenic III MPV (2009-2016) 7 sedista – Cam Logico 41108 pravo rešenje za vaše prevozne potrebe. Ne propustite ovu sjajnu priliku da poboljšate funkcionalnost svog vozila!

Prednosti:
– Svestranost
– Lakoća ugradnje
– Kvalitet i izdržljivost

NAPOMENA: Ova proizvodna specifikacija je napravljena na osnovu dostupnih informacija o proizvodu, i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda. Molimo vas da se konsultujete sa zvaničnom stranicom proizvoda na OXO MARKET kako biste dobili verodostojne informacije.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja