рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Clio III (2005-2014) 3 vrata – Cam Logico 41091

7.800 рсд

SKU: GTC5202 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO CLIO III (2005-2014) 3 VRATA – CAM LOGICO 41091

Idealno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni dodatak koji omogućava prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Uz kvalitetan čelični profil, krovni nosači Reno Clio III (2005-2014) 3 vrata – Cam Logico 41091 pružaju sigurnost i praktičnost.

Prikladan za različite aktivnosti

Ovi krovni nosači su idealno rešenje za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Bez obzira na to šta želite da prenesete, Cam Logico krovni nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Jednostavna i brza ugradnja

Cam Logico krovni nosači se isporučuju kao kompletan set, spreman za ugradnju. Ne morate brinuti o traženju i kombinovanju različitih delova, sve što vam treba je već tu. Ovaj set je posebno dizajniran za Reno Clio III (2005-2014) sa 3 vrata, što garantuje savršeno pristajanje uz vaše vozilo.

Kvalitetan materijal

Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji pruža izuzetnu izdržljivost i stabilnost. Možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran tokom prevoza.

Povećana nosivost

Ovi krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg. To znači da bez brige možete preneti sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila, bez rizika od oštećenja.

Garancija kvaliteta

Cam Logico je poznat po svojoj pouzdanosti i kvalitetu proizvoda. Njihovi krovni nosači su priznati kao jedni od najboljih na tržištu. Možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunski proizvod koji će trajati dugi niz godina.

Pozovite nas za više informacija

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam rado pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Završne misli

Krovni nosači Reno Clio III (2005-2014) 3 vrata – Cam Logico 41091 su vaš idealan izbor kada je u pitanju prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Sigurni, praktični i jednostavni za montažu, ovi krovni nosači će vam olakšati svakodnevne aktivnosti. Ne oklevajte, nabavite ih danas i uverite se u njihovu izuzetnost!

Prednosti:

  • Kvalitetan čelični profil
  • Vrhunski materijali
  • Jednostavna montaža
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja