рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo Partner/Ranch 5v (01-07), alu sipke – G3 Pacific Alu

11.250 рсд

SKU: GTC11270 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO PARTNER/RANCH 5V (01-07), ALU SIPKE – G3 PACIFIC ALU

Prednosti:

  • Visokokvalitetni aluminijumski profil – Ovi krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izuzetnu čvrstoću i trajnost.
  • Jednostavna montaža – Montiranje ovih krovnih nosača je veoma jednostavno i lako, uz samo nekoliko koraka.
  • Kompletan set – Dobijate kompletan set koji uključuje 2 krovne šipke i 4 šape, sve što vam je potrebno za montažu.

Specifikacije:

  • Maksimalna nosivost: 50 kg
  • Sertifikat City Crash: Da
  • Testirani na nosivost: Da

Opis proizvoda:

Krovni nosači Pezo Partner/Ranch 5v (01-07), alu sipke – G3 Pacific Alu su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno čvrsti i trajni.

G3 krovni nosači su isporučeni kao kompletan set spreman za ugradnju, što znači da dobijate sve što vam je potrebno za montažu. Ovi krovni nosači su dostupni u različitim verzijama u zavisnosti o tipu krova vozila.

Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat, što znači da su testirani i ispunjavaju visoke standarde sigurnosti. Modeli G3 krovnih nosača (Open, Pacific, Clop) su uspešno prošli ISO/PAS testove. Krovni nosači su testirani na udarnu snagu od 8G i nosivost od 50 kg (za Pacific nosače 75 kg).

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. U njima možete lako i sigurno prenositi sve svoje potrebne stvari dok ste na putu.

G3 Pacific Alu krovni nosači su napravljeni od aluminijuma visokog kvaliteta. Krajevi šipki imaju posebne poklopce koji služe da zaštite krajeve od oštećenja. Oni su namenjeni samo za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina). Maksimalna nosivost ovih krovnih nosača je 50 kg, što znači da bezbedno možete preneti sve što vam je potrebno.

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna. G3 Pacific Alu krovni nosači se sastoje od samo nekoliko delova i mogu se montirati uz nekoliko jednostavnih koraka. Uputstvo za montažu je priloženo i pažljivo prateći korake možete lako i brzo montirati ove nosače na svoje vozilo.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pomoći.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na zvaničnoj stranici proizvoda.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • Jednostavna montaža
  • Kompletan set

DA BISTE PORUČILI OVU SJAJNU PONUDU, KLIKNITE OVDE!

Napomena: Ova ponuda je dostupna samo na OXO MARKETU i ne možete je pronaći ni na jednom drugom mestu. Ne propustite priliku da obezbedite vrhunske krovne nosače po najboljoj mogućoj ceni!


This product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja