рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Pezo 208 (II) 5 vrata (2019-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9342 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 208 (II) 5 VRATA (2019-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Savršeno rešenje za transport na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na automobilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, krovni nosači Pezo 208 (II) 5 vrata (2019-), alu šipke – Cruz Oplus AT su idealan izbor za vaše vozilo. Sa ovim nosačima, možete lako prevoziti sve što vam je potrebno, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle.

Superiorna kvaliteta i sigurnost

Krovni nosači Pezo 208 (II) 5 vrata (2019-), alu šipke – Cruz Oplus AT su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što garantuje dugotrajnost i sigurnost. Svaki nosač prolazi kroz rigorozne testove i poseduje sertifikate poput GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, koji garantuju njegovu pouzdanost i bezbednost.

Jednostavna montaža i upotreba

Uz svaki set krovnih nosača, dobijate kompletan set za montažu koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena ovog proizvoda odnosi se na upravo navedeni set. Montaža je jednostavna i ne zahteva posebno tehničko znanje. Ukoliko želite, možete dodatno poručiti bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodan deo za montažu.

Aluminijumske krovne šipke

Ove krovne šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i dizajnirane su da budu sigurne i stabilne. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Sve ove komponente čine krovne nosače Pezo 208 (II) 5 vrata (2019-), alu šipke – Cruz Oplus AT izuzetno pouzdanim i dugotrajnim.

Dužina i nosivost

Dužina krovnih šipki je 118cm, što ih čini idealnim za većinu vozila. Maksimalna nosivost ovih nosača je 75kg, što znači da možete bezbedno prevoziti veći teret na svom vozilu.

Prednosti

  • Lako se montiraju na vaše vozilo
  • Visokokvalitetan aluminijumski profil
  • Prolaze rigorozne testove i poseduju sertifikate
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Izdržljivi i stabilni
  • Mogućnost dodatne kupovine bravica za zaključavanje

Ne propustite ovu sjajnu priliku da svoje vozilo opremite vrhunskim krovnim nosačima Pezo 208 (II) 5 vrata (2019-), alu šipke – Cruz Oplus AT. Uverite se sami u njihovu kvalitet i pouzdanost, i uživajte u bezbednom i sigurnom prevozu svoje opreme.

Naručite vaše krovne nosače danas i iskoristite pogodnosti koje vam nudimo!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja