рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 207 SW (2007-2013), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14106 Kategorija:

KROVNI NOSACI PEZO 207 SW (2007-2013), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Faktički naslov: Krovni nosaci Pezo 207 SW (2007-2013), celicne sipke – Nordrive Club M

Krovni nosaci Pezo 207 SW su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila – sa i bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Krovni nosaci Pezo 207 SW (2007-2013), celicne sipke – Nordrive Club M je kompletan set potreban da biste posedovali krovne nosače na vašem vozilu. Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set, pogodan samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Šipke su napravljene od visokokvalitetnog čelika koji je presvučen PVC plastikom otpornom na klizanje i ogrebotine. Donji kanali su oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki. Krovne šape imaju podesivu visinu i širinu što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala kako bi sprečili ogrebotine na uzdužnim šinama i garantovali maksimalno prianjanje na šine. Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Za sigurnu upotrebu molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta.

Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosna Upustva i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Prednosti:

  • Kvalitetan čelični profil
  • Jednostavna montaža
  • Prilagodljivost različitim tipovima krova

Nabavite krovne nosače Pezo 207 SW (2007-2013), celicne sipke – Nordrive Club M i uživajte u bezbednom i pouzdanom prevozu vašeg tereta. Naručite odmah, jer ovi krovni nosači su savršeni izbor za svakog vozača koji želi da svoje putovanje učini još praktičnijim.

Order now and experience the convenience of these roof racks for yourself!

Pogledajte Original Nordrive Club M

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja