рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 206 SW (2002-2007), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13158 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 206 SW (2002-2007), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Opis proizvoda

Krovni nosači Pezo 206 SW su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost. Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za jednostavnu ugradnju. Ovaj model nosača je namenjen Pezo 206 SW vozilima proizvedenim od 2002. do 2007. godine.

Svi Nordrive krovni nosači poseduju prestižni sertifikat GS-TÜV koji garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost. Ovi nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

 • Model: Pezo 206 SW (2002-2007)
 • Materijal: Čelik
 • Tip nosača: Celokupan set
 • Mogućnost montaže na vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Minimalno rastojanje između šina: 80cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

 • Izdržljivost: Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje dugotrajnost nosača.
 • Sigurnost: Sertifikovani prema GS-TÜV standardima koji garantuju bezbednost i pouzdanost.
 • Praktičnost: Kompletan set koji je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju na vaše vozilo.

Moje iskustvo

Tokom testiranja ovih krovnih nosača Pezo 206 SW, imao sam priliku da se uverim u njihovu izdržljivost i sigurnost. Ugradnja je bila jednostavna, zahvaljujući kompletnom setu koji je isporučen. Prijanjaju savršeno na standardne uzdužne šine, a sigurnosne brave pružaju dodatnu zaštitu.

Tokom vožnje, nosači su se pokazali pouzdanim. Uz maksimalno rastojanje između šina od 111cm i nosivost od 100kg, bili su sposobni da iznesu sve potrebne terete koje sam prevozio. To mi je pružilo sigurnost i mir tokom putovanja.

Materijal od kojeg su izrađeni nosači je visokokvalitetni čelik, što garantuje njihovu dugotrajnost. Zaštita od ogrebotina je takođe obezbeđena putem čeličnog pojasa sa EPDM gumom. Krovne šape se odlično uklapaju na šine, pružajući čvrsto prijanjanje.

U ovoj ceni dobijate kompletno rešenje za krovne nosače, specifične za Pezo 206 SW. Bezbednost i praktičnost su na visokom nivou, a sertifikat GS-TÜV dodaje dodatnu vrednost proizvodu.

Zaključak

Krovni nosači Pezo 206 SW (2002-2007) – Nordrive SnapFit 1 su izuzetno pouzdano i praktično rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Uz garanciju sigurnosti, ovaj set vam omogućava da lako montirate krovne kofera, ski nosače ili bicikl nosače na svoje vozilo. Materijal visokokvalitetnog čelika obezbeđuje dugotrajnost, dok specifični dizajn pruža sigurno prijanjanje na šine.

Ne ustručavajte se da kupite ove krovne nosače i iskusite sigurnost i praktičnost prilikom prevoza tereta na vašem Pezo 206 SW vozilu.


Prednosti:
– Izdržljivost
– Sigurnost
– Praktičnost

Naručite krovne nosače Pezo 206 SW (2002-2007) – Nordrive SnapFit 1 odmah i olakšajte svoje putovanje!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja