рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Pezo 206+ 5 vrata (2009-2012), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9341 Kategorija:

KROVNI NOSAČI PEZO 206+ 5 VRATA (2009-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Krovni nosači Pezo 206+ 5 vrata (2009-2012), alu šipke – Cruz Oplus AT su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu.

 • Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila, što im daje izuzetnu izdržljivost i stabilnost.
 • Ovi krovni nosači su deo seta koji se isporučuje kao kompletna jedinica, spremna za montažu.
 • Ovaj set krovni nosača je odgovarajući za Pezo 206+ model sa 5 vrata, proizveden između 2009. i 2012. godine.

Prednosti krovnih nosača:

 1. Visok kvalitet materijala: Krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što garantuje dugotrajnost i sigurnost u toku vožnje.
 2. Jednostavna montaža: Set krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim delovima za montažu, što vam omogućava jednostavnu i brzu instalaciju na vozilu.
 3. Kompatibilnost sa krovnim koferima, nosačima za bicikle i nosačima za skije: Uz ove krovne nosače, možete pričvrstiti krovni kofer, nosače za bicikle ili nosače za skije i tako proširiti kapacitet prevoza na vašem vozilu.

Set krovnih nosača se sastoji od:

 • Krovne šipke – Cruz Oplus AT: Aluminijumske krovne šipke koje su dizajnirane da budu sigurne i stabilne.
 • Krovni kit – Cruz 935-379: Potreban deo za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg automobila.

Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Ovi krovni nosači su kompatibilni sa Pezo 206+ modelom sa 5 vrata, proizvedenim između 2009. i 2012. godine.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste pravilno instalirali ove nosače i osigurali sigurnost tokom vožnje. Takođe, pre konačne kupovine, možete se konsultovati sa našom tehničkom podrškom ako niste sigurni da su ovi nosači odgovarajući za vaš automobil.

Cruz Oplus AT krovni nosači su testirani i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU koji garantuju njihovu bezbednost i kvalitet.

Obezbeđena vam je besplatna montaža krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima pri kupovini.

Neophodan deo uz ove nosače su bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opcionalno.

Uveravamo vas da će krovni nosači Pezo 206+ 5 vrata (2009-2012), alu šipke – Cruz Oplus AT zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom na krovu vašeg vozila.

Ovi krovni nosači su najbolji izbor za vas jer su izrađeni od najkvalitetnijeg materijala, omogućavaju jednostavnu montažu i pružaju kompatibilnost sa različitim dodacima za prevoz na krovu vozila.

Ne oklevajte i poručite set krovnih nosača Pezo 206+ 5 vrata (2009-2012), alu šipke – Cruz Oplus AT danas i iskoristite sve njihove prednosti tokom vožnje!

PREDNOSTI:

 • Visok kvalitet materijala
 • Jednostavna montaža
 • Kompatibilnost sa krovnim koferima, nosačima za bicikle i nosačima za skije

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu informacija o proizvodu i služi samo u informativne svrhe. Iako je reč o jedinstvenom tekstu pisanim uzimajući u obzir specifičnosti proizvoda, ne garantujemo da će vam osigurati rangiranje na vrhu pretraživačkih rezultata.
(Call to action) Poručite krovne nosače Pezo 206+ 5 vrata (2009-2012), alu šipke – Cruz Oplus AT i unapredite svoje iskustvo u prevozu dodatnih tereta na krovu vašeg vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja