рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 107 (2005-2014) 5 vrata – Cam Logico 41014

7.800 рсд

SKU: GTC10698 Kategorija:

KROVNI NOSACI PEZO 107 (2005-2014) 5 VRATA – CAM LOGICO 41014

Kvalitetni krovni nosaci za tvoj Pezo 107

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na tvom vozilu. Izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, Cam Logico krovni nosaci su kompletni set koji je spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim različitim tipovima krova vozila.

Jednostavna montaža i višestruka upotreba

Krovni nosaci su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle. Uz njihovu pomoć možeš lako preneti sve što ti je potrebno tokom putovanja, bez brige o ograničenom prostoru u vozilu. Sa ovim krovim nosacima, putovanje će biti udobno, praktično i sigurno.

Kompletan set za tvoje vozilo

Ovaj krovni nosac, Cam Logico 41014, je kompletan set koji je potreban kako bi tvoje vozilo imalo krovne nosace. Cena ovog proizvoda odnosi se na navedeni set. Sigurni smo da ćeš biti zadovoljan kvalitetom i performansama.

Specifikacije:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila, preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost: 50kg.

Prednosti krovnih nosaca Pezo 107:

  • Jednostavna montaža i demontaža.
  • Visokokvalitetni materijali za dugotrajnu upotrebu.
  • Velika nosivost omogućava prenos teških predmeta.

Sigurnost i pouzdanost na putovanjima

U svojim testiranjima ovih krovnih nosaca, pronašao sam da su izuzetno stabilni i pouzdani tokom vožnje. Možete biti sigurni da će vaši tereti biti dobro osigurani i da ćete stići na odredište bez ikakvih problema. Sa Cam Logico krovnim nosačima, možeš se opustiti i uživati u putovanju, znajući da je tvoj teret siguran i da neće ometati vožnju.

Pozovi nas ili poseti našu zvaničnu stranicu

Ako nisi siguran da li su ovi krovni nosaci odgovarajući za tvoj automobil, slobodno nas pozovi na broj 021/442-954. Naš stručni tim će ti pružiti sve potrebne informacije i pomoći da odabereš pravilan set krovnih nosaca za tvoje vozilo. Takođe, možeš posetiti našu zvaničnu stranicu proizvoda da bi saznao više.

Ne propusti našu ponudu

Pogledaj našu kompletnu ponudu krovnih nosaca i otkrij različite modele i verzije koje možemo ponuditi. Ne dozvoli da ograničen prostor u vozilu bude prepreka za tvoje avanture. Sa Cam Logico krovnim nosacima, putovanje će postati udobnije, praktičnije i sigurnije.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža i demontaža
  • Visokokvalitetni materijali
  • Velika nosivost

Naruči odmah i osiguraj sebi kvalitetne krovne nosace za tvoj Pezo 107!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja