рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Signum (2003-2008) 5 vrata, bez uzduznih krovnih sina – Cam Totus 40078

10.300 рсд

SKU: GTC10848 Kategorija:

Krovni nosaci Opel Signum (2003-2008) 5 vrata, bez uzduznih krovnih sina – Cam Totus 40078

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Naši krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost. Cam Totus krovni nosači dolaze kao kompletan set i spremni su za jednostavnu ugradnju. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, prilagođenim različitim tipovima krova vozila. Bez obzira da li vam je potreban nosač za krovni kofer, ski nosače ili nosač bicikla, naši krovni nosači su neophodan deo opreme.

Potpuni set za vaš Opel Signum

Krovni nosaci Opel Signum (2003-2008) 5 vrata, bez uzduznih krovnih sina – Cam Totus 40078 je potpuni set koji vam je potreban da biste imali krovne nosače na svom vozilu. Prikazana cena se odnosi na navedeni set.

Kompatibilnost sa vašim vozilom

Ovi krovni nosači su kompatibilni sa vozilima Opel Signum (2003-2008) 5 vrata, bez uzduznih krovnih sina. Molimo vas da proverite da li vaše vozilo ima pričvršćene tačke potrebne za montažu ovih nosača. Za dodatne informacije i proveru kompatibilnosti, možete nas kontaktirati na broj telefona 021/442-954.

Sve što vam je potrebno za montažu

Set krovni nosača uključuje:

  • Četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila. Šipke su dimenzija 40x25mm i debljine 1,2mm. One su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji omogućava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Kapacitet i bezbednost

Ovi krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg. To vam omogućava da bezbedno prevozite veće predmete na krovu vašeg vozila, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači bicikla. Uz pravilno postavljanje i ravnomernu raspodelu tereta, možete biti sigurni da će vaša oprema ostati sigurno i čvrsto pričvršćena tokom puta.

Pogledajte kompletnu ponudu krovnih nosača

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda ili se informišite o našoj celokupnoj ponudi krovnih nosača. Imamo širok izbor nosača različitih brendova i modela, pa sigurno možete pronaći odgovarajući za svoje potrebe.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni čelični materijal
  • Jednostavna montaža
  • Univerzalna kompatibilnost sa Opel Signum (2003-2008) 5 vrata, bez uzduznih krovnih sina
  • Bezbedno i sigurno prevozite opremu na krovu vozila
  • Prikladno za krovne kofera, ski nosače i nosače bicikla
  • Preporučena nosivost od 50kg

Nabavite krovne nosače za vaš Opel Signum danas i olakšajte prevoz svih vaših potreba na putovanjima. Naručite ih odmah na OXO MARKET.

Note: This product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja