рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Combo Life (2018-), alu sipke – Nordrive Yuro XL

9.500 рсд

SKU: GTC13036 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL COMBO LIFE (2018-), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO XL

Sve što vam treba za prevoz na krovu vašeg vozila!

Specifikacija

 • Kompletan set krovnih nosača za Opel Combo Life (2018-)
 • Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila
 • Dostupni u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila
 • Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 132,5cm
 • Maksimalna nosivost: 90kg
 • Dužina šipki: 140cm

Opis proizvoda

Krovni nosači Opel Combo Life (2018-), alu sipke – Nordrive Yuro XL su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači će vam omogućiti da nosite krovne kofer, ski nosače ili nosače za bicikle bezbedno i sigurno.

Dobijate kompletan set potreban da biste imali krovne nosače na vašem vozilu. Šipke su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za biciklove uz koje dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal. Donji kanali su oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Pomoću hvatača se čvrsto pričvršćuju na krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost kada se montiraju na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalne dimenzije šina na koje je moguće montirati ove nosače su 132,5cm, a nosivost je impresivnih 90kg.

Za sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, molimo vas da proučite Bezbednosna Upustva i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Uverite se u kvalitet proizvoda posetom zvanične stranice proizvoda. Otkrijte još sličnih proizvoda u našoj ponudi koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom na krovu vašeg vozila.

Prednosti

 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • GS-TÜV sertifikat
 • Maksimalna nosivost od 90kg

NAPOMENA: Molimo vas da pročitate specifikaciju i upustva za montiranje pre upotrebe. Nabavite vrhunske krovne nosače Opel Combo Life (2018-), alu sipke – Nordrive Yuro XL i s lakoćom prevezite sve što vam je potrebno!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja