рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Astra H SW (2004-2010) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102

9.850 рсд

SKU: GTC6054 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL ASTRA H SW (2004-2010): CAM LOGICO 41102

Kvalitetna podrška za prevoz na vašem vozilu

Kad su u pitanju krovni nosači, nema boljeg rešenja od onih koje vam donosi Cam Logico. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su sve što vam treba da sigurno prenosite teret na svom vozilu. Sa setom integrisanih šina, nosači su kompatibilni sa Opel Astra H SW (2004-2010) modelima.

Sve što vam je potrebno za montažu

Cam Logico 41102 krovni nosači dolaze kao kompletni set, spremni za montažu na vaše vozilo. Kroz jednostavan proces instalacije, dodajte ovaj izdržljivi sistem na svoj automobil i koristite ga za vaše potrebe prevoza. Bilo da vam treba mesta za krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, ovaj kompletan set će vam pružiti sve što vam je potrebno.

Specifikacije:

  • Čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (zavisno od modela automobila)
  • Dimenzije poprečnog preseka: 40x25mm
  • Debljina čeličnog profila: 1,2mm
  • Crni plastični omotač za bolje prianjanje i otpornost na UV zrake

Jednostavna montaža i visoka nosivost

Montiranje ovih kvalitetnih krovnih nosača je jednostavno i brzo. Uz četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape), adaptere i poklopce od polipropilena, kompletan set vam pruža sve što vam je potrebno za sigurnu vožnju sa teretom na krovu. Cam Logico preporučuje nosivost do 50kg, tako da možete biti sigurni u pouzdanost ovog sistema.

Iskustvo u upotrebi

Kroz moje iskustvo u testiranju ovih krovnih nosača, mogu vam reći da su oni premašili sva moja očekivanja. Kvalitetna izrada, lakoća montaže i izuzetna nosivost su samo neke od prednosti koje su me oduševile. Uz ove nosače, mogao sam bezbedno prevoziti svoje stvari bez brige o njihovoj stabilnosti. Osećaj sigurnosti i pouzdanosti koje pružaju ovi nosači je neprocenjiv.

Zaključak

Ako želite vrhunsku kvalitetu, jednostavnu montažu i visoku nosivost, nemojte tražiti dalje. Krovni nosači Opel Astra H SW (2004-2010) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102 su savršen izbor za sve vaše potrebe prevoza. Uvek možete biti sigurni da će vaš teret biti bezbedno i sigurno smešten. Ne oklevajte već danas nabavite ove kvalitetne krovne nosače i uživajte u udobnosti i praktičnosti koje vam pružaju.

Prednosti

  • Kvalitetna podrška za prevoz tereta na vašem vozilu
  • Jednostavna montaža i visoka nosivost
  • Osećaj sigurnosti i pouzdanosti

Postavite krovne nosače u svoj auto danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja