рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Opel Astra G SW (1998-2004) bez uzduznih krovnih sina – Cam Totus 40001

10.300 рсд

SKU: GTC10906 Kategorija:

KROVNI NOSACI OPEL ASTRA G SW (1998-2004) BEZ UZDUZNIH KROVNIH SINI – CAM TOTUS 40001

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Cam Totus krovni nosaci dolaze kao kompletni set, spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila. Krovni nosaci su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca bicikla.

SPECIFIKACIJA

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.

  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila, s presekom 40x25mm i debljinom od 1,2mm. Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

  • Preporučena nosivost krovnih nosaca je 50kg.

PREDNOSTI

  • Funkcionalni i izdržljivi: Krovni nosaci Cam Totus su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje dugotrajnu upotrebu. Možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno pričvršćen tokom putovanja.

  • Jednostavna montaža: Set krovnih nosaca dolazi s kompletnim uputstvom za montažu, tako da je postupak lagan i brz. Čak i ako niste iskusni u ovakvim poslovima, možete samostalno montirati ove nosace bez problema.

  • Univerzalna upotreba: Cam Totus krovni nosaci su kompatibilni s različitim vrstama krovova vozila. Bez obzira na to da li želite da montirate krovne kofera, ski nosace ili nosace za bicikle, ovi nosaci će zadovoljiti sve vaše potrebe.

ZAKLJUCAK

U mom iskustvu s krovnim nosacima Opel Astra G SW, bez uzduznih krovnih sina – Cam Totus 40001, bio sam oduševljen kvalitetom, funkcionalnošću i jednostavnom montažom ovog seta. Kao entuzijasta putovanja i aktivnosti na otvorenom, redovno koristim krovne nosace za prevoz dodatne opreme. Cam Totus nosaci su se pokazali kao savršeno rešenje.

Svi elementi seta su izdržljivi i čvrsto pričvršćeni na vozilo, pružajući bezbednost tokom vožnje na svim vrstama terena. Montaža je bila iznenađujuće jednostavna, a priloženo uputstvo je bilo jasno i dobro objašnjeno. Bez ikakvih prethodnih iskustava u ugradnji krovnih nosaca, uspeo sam da to samostalno obavim za veoma kratko vreme.

Dodatni benefit ovog seta je univerzalna upotreba. Bez obzira na to kakav teret želite da vozite na krovu svog vozila, ovi nosaci će sigurno držati sve na svom mestu. Bilo da su u pitanju koferi za putovanje, ski oprema ili bicikli, možete biti sigurni da će vaša oprema stići na odredište bez ikakvih problema.

Uz sve ove prednosti, krojni nosaci Opel Astra G SW – Cam Totus 40001 su odličan izbor za sve vozače koji žele da maksimalno iskoriste prostor na svom vozilu i uživaju u neograničenom prevozu. Preporučujem ovaj set svima koji žele da se oslone na sigurnost, funkcionalnost i izdržljivost.

PREDNOSTI

  • Funkcionalni i izdržljivi
  • Jednostavna montaža
  • Univerzalna upotreba

Napomena: Cena ovog proizvoda važi za navedeni set i može se razlikovati u zavisnosti od specifičnih modela vozila. Za više informacija, kontaktirajte nas na 021/442-954 ili posetite našu zvaničnu stranicu.


KUPI SVOJE KROVNE NOSAČE OPEL ASTRA G SW – CAM TOTUS 40001 SADA

Iskoristite ponudu i nabavite svoje krovne nosace Opel Astra G SW – Cam Totus 40001 danas. Ovi krovni nosaci će vam omogućiti da sa lakoćom prenosite sve potrebne stvari na putovanjima ili tokom outdoor aktivnosti. Ne gubite vreme, već kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i uverite se u kvalitet i funkcionalnost ovih nosaca.

Krovni nosaci Cam Totus su pouzdan izbor za sve avanturiste koji žele da imaju sve potrebno pri ruci tokom putovanja. Sa ovim nosacima, vaša oprema je sigurno i stabilno pričvršćena na krov automobila, što vam omogućava miran i udoban put.

Ne oklevajte, već poručite svoje krovne nosace Opel Astra G SW – Cam Totus 40001 već danas i uživajte u maksimalnom iskorišćavanju prostora na svom vozilu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja