рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Opel Astra F 5 vrata (1991-1998), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9387 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL ASTRA F 5 VRATA (1991-1998), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Factual Product Title:

Krovni nosači Opel Astra F 5 vrata (1991-1998), alu šipke – Cruz Oplus AX


Krovni nosači koji čine razliku

Krovni nosači Opel Astra F 5 vrata (1991-1998) su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji pruža izuzetnu izdržljivost i sigurnost. Ovi krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Bilo da planirate putovanje, sportske aktivnosti ili nešto drugo, krovni nosači Cruz Oplus AX su tu da vam pomognu.

Specifikacije:

  • Tip automobila: Opel Astra F 5 vrata (1991-1998)
  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Dužina šipki: 108cm

Jednostavna montaža i upotreba

Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvršćene tačke na krovu ili uzdužne šine, krovni nosači Cruz Oplus AX se lako prilagođavaju. Svaki kupac dobija besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, što garantuje da će vaši nosači biti pravilno postavljeni i sigurni.

Izdržljivost i sigurnost

Krovni nosači Cruz Oplus AX su dizajnirani da budu izuzetno sigurni i stabilni. Aluminijumske šipke pružaju optimalnu čvrstoću, dok su hvatači napravljeni od kvalitetnog čelika. Poklopci hvatača izrađeni su od izdržljive ABS plastike, pružajući dodatnu zaštitu od spoljnih uticaja. Bilo da želite da postavite krovni kofer, nosače za bicikle ili skije, uz krovne nosače Cruz Oplus AX to je jednostavno i sigurno.

Prednosti

  • Izuzetna izdržljivost: Aluminijumski profil šipki pruža optimalnu čvrstoću za sigurno prevozivanje tereta.
  • Jednostavna montaža: Kompletan set dolazi sa svim potrebnim delovima za brzu i jednostavnu montažu na vaš automobil.
  • Besplatna montaža: Pružamo besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima kako bi ste bili sigurni da su vaši krovni nosači pravilno postavljeni.

Nabavite krovne nosače Opel Astra F 5 vrata (1991-1998), alu šipke – Cruz Oplus AX i uživajte u sigurnom i udobnom prevozu vaših stvari. Poručite ih danas na OXO MARKET i iskoristite sve prednosti ovih vrhunskih nosača.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja