рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Opel Antara (2006-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5838 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL ANTARA (2006-2010), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Opis proizvoda

Krovni nosači Opel Antara (2006-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M su visokokvalitetni krovni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovi nosači su napravljeni od izuzetno kvalitetnog aluminijumskog profila. Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za montažu. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom). Važno je napomenuti da svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.

Krovni nosači su neophodan deo opreme potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi nosači su idealni za vaš Opel Antaru (2006-2010).

Kvalitetan i funkcionalan dizajn

Šipke ovih krovni nosača izrađene su od eloksiranog aluminijuma i sadrže kanale u koje se ubacuju gumeni profili koji su otporni na klizanje i štite od oštećenja. Ovi kanali su idealni za montažu nosača za ski i nosača za bicikle, uz koje dobijate T-profile koji se savršeno uklapaju u kanale. Donji kanali su oblikovani na način koji omogućava lako montiranje krovnih šipki na krovnim šapama, jednostavno postavljanjem krovnih šapa u kanale. Kada ste završili montažu šipki, krajeve istih možete zaštititi gumenim poklopcima.

Krovne šape, koje su dizajnirane elegantno i izrađene od visoko otporne kompozitne plastike, se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila pomoću hvatača. Šape su dizajnirane na način da pruže maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Bezbednost i uputstva za montažu

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila opremljena standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, dok je maksimalna nosivost 100kg. Dužina šipki je 120cm.

Kako biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate i pratite uputstva za montažu koja su priložena uz proizvod.
Takođe, naglašavamo važnost bezbednosti prilikom korišćenja ovih krovnih nosača. Molimo vas da pažljivo pročitate Bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila kako biste sebi i drugima obezbedili sigurnost tokom korišćenja krovnih nosača.

Prednosti:

  • Kvalitetan aluminijumski profil
  • Jednostavna montaža
  • Bezbednosne brave sa 3 ključa

Vaš automobil zaslužuje samo najkvalitetniju opremu, a krovni nosači Opel Antara (2006-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M pružaju upravo to. Uverite se sami u njihovu kvalitet i funkcionalnost. Ne propustite priliku da vaše putovanje bude udobno i sigurno!

Za više informacija o ovom proizvodu posetite zvaničnu stranicu proizvođača. Pogledajte sve naše krovne nosače u ponudi.

Postavite ove kvalitetne krovne nosače na svoj Opel Antaru i uživajte u bezbrižnom putovanju!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja