рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan Terrano (1993-2005), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13147 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN TERRANO (1993-2005), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

PUNA FUNKCIONALNOST I KVALITET ZA VAŠ TERRANO

Nordrive SnapFit 1 je kompletan set krovnih nosača namenjen Nissan Terrano vozilima proizvedenim u periodu od 1993. do 2005. godine. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, garantujući izdržljivost i pouzdanost. Ovi krovnih nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu, bilo da se radi o krovnim koferima, ski nosačima ili nosačima za bicikle.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I SIGURNOST

Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Zahvaljujući teleskopskim šipkama, lako se prilagođavaju dužini vašeg vozila. Montiranje je brzo i jednostavno, a sve što vam je potrebno za to već se nalazi u ovom setu. Bezbednost je takođe prioritet, a sertifikacija GS-TÜV garantuje da su ovi krovni nosači prošli rigorozne bezbednosne standarde.

NAMENJENO VOZILIMA SA STANDARDNIM UZDUŽNIM ŠINAMA

Ovi krovnih nosači su namenjeni samo vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova vozila. Sipke su dizajnirane da se mogu montirati na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Sigurno pričvršćivanje omogućeno je čeličnim pojasevima koji se savršeno prilagođavaju šinama. Kako bi se izbegle ogrebotine na šinama, krovne šape i čelični pojasevi su obloženi EPDM gumom. Ova kombinacija pouzdane montaže i zaštite od oštećenja obezbeđuje neometano putovanje.

MAKSIMALNA NOSIVOST I UPOTREBA

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg. To znači da bez problema možete prevoziti sve vrste tereta, bilo da se radi o kamp opremi, sportskoj opremi ili drugim predmetima. U mom iskustvu, ovi krovni nosači su se pokazali izuzetno pouzdanim čak i pri većim opterećenjima.

UPUTSTVA I BEZBEDNOST

Pre montaže, molimo vas da pažljivo pročitate priložena uputstva za montiranje i proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni. Sigurnost je od velike važnosti, zato se strogo pridržavajte bezbednosnih uputstava koja su priložena. Vaša sigurnost i sigurnost drugih učesnika u saobraćaju su na prvom mestu.

KUPITE KROVNE NOSAČE NORDRIVE SNAPFIT 1 ZA NISSAN TERRANO

Uverite se sami u izdržljivost i funkcionalnost krovnih nosača Nordrive SnapFit 1. Naša ponuda krovnih nosača je bogata, a ovaj model je specifično prilagođen Nissan Terrano vozilima. Neka vam ovaj set omogući svu fleksibilnost i praktičnost koju vam je potrebna za putovanja. Nemojte čekati, već danas kliknite na Dodaj u korpu i obezbedite siguran i jednostavan prevoz svog tereta.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Velika nosivost
  • Visokokvalitetni čelik
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja