рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mitsubishi Pajero Sport (1998-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13140 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI PAJERO SPORT (1998-2006), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetan čelik
  • Teleskopske šipke za prilagođavanje širini
  • Čelični pojas omogućava sigurno prianjanje na krovne šine

Specifikacije

  • Namenjen vozilima sa standardnim uzdužnim šinama
  • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • Sertifikovano od strane GS-TÜV

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Sa kvalitetnim čeličnim profilom, Nordrive SnapFit 1 nosači su idealno rešenje za vaš Mitsubishi Pajero Sport, proizveden između 1998. i 2006. godine.

Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set koji je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju. Bez obzira na tip krova vozila – sa ili bez pričvršćenih tačaka ili standardnom šinom – postoji odgovarajuća verzija nosača za vaše potrebe.

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu izuzetnu sigurnost i pouzdanost. Sa ovim nosačima, moći ćete bezbedno da montirate krovne kofere, ski nosače ili nosače za bicikle.

Teleskopske šipke ovog modela su napravljene od visokokvalitetnog čelika, dizajnirane tako da se mogu prilagoditi šinama sa rastojanjem od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine imaju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje. Dodatno, šape i pojas su obloženi EPDM gumom koja štiti krovne šine od ogrebotina. Krovne šape su takođe opremljene bezbednosnim bravama za dodatnu sigurnost tokom vožnje.

Pre montaže krovih nosača, važno je pročitati uputstva za montiranje i proveriti da su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, molimo vas da pročitate i bezbednosna uputstva kako biste se pridržavali svih preporuka za sigurnu upotrebu.

Naravno, vaša sigurnost nam je najvažnija i zato preporučujemo da posetite zvaničnu stranicu proizvoda gde možete pronaći dodatne informacije i savete.

Uverite se u našu široku ponudu krovnih nosača i pronađite ono što vam najviše odgovara. Sa Mitsubishi Pajero Sport (1998-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 krovnim nosačima, nećete biti razočarani!


Napomena: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti samog proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja