рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mitsubishi Pajero Pinin (1999-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13163 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI PAJERO PININ (1999-2006), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

FAKTUELNI PROIZVODNI NASLOV

Krovni nosači za Mitsubishi Pajero Pinin: Povećajte kapacitet vašeg vozila!

Opis proizvoda:

Krovni nosači Mitsubishi Pajero Pinin su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su pouzdani i izdržljivi. Ovi nosači se isporučuju kao kompletan set, spreman za ugradnju.

Dostupni su u različitim verzijama koje se prilagođavaju tipu krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvršćene tačke ili standardnu šinu, Nordrive je tu da zadovolji sve vaše potrebe. Podržani visokim standardima, svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.

PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA MITSUBISHI PAJERO PININ CELIČNIH SIPKI – NORDRIVE SNAPFIT 1

  • Povećajte prevozni kapacitet: Zahvaljujući ovim kvalitetnim krovnim nosačima, možete slobodno transportovati krovne kofera, ski opremu i bicikle, bez brige o prostoru u unutrašnjosti vozila.

  • Lako montiranje: Set krovnih nosača je jednostavan za montažu i dolazi uz sve potrebne delove. Uz priložena uputstva za montiranje, postupak će biti brz i bezbedan.

  • Sigurnost i pouzdanost: Čelične šipke i krovne šape su dizajnirane tako da savršeno prianjaju na vozilo i osiguravaju čvrsto pričvršćivanje tereta. Opremljene bezbednosnim bravama, nosači će osigurati da vaš teret ostane na mestu tokom vožnje.

DETALJNIJE O KROVNIM NOSAČIMA

Krovni nosači Mitsubishi Pajero Pinin (1999-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, su kompletan set neophodan za montiranje krovnih nosača na vašem vozilu. Namenjeni su vozilima sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova.

Karakteristike krovnih nosača:

  • Teleskopske šipke: Šipke su teleskopske i dizajnirane od visokokvalitetnog čelika. Ova jedinstvena konstrukcija omogućava lako prilagođavanje dužini, što je idealno za različite tipove vozila.

  • Pogodnost za montažu: Krovne šape se jednostavno i sigurno montiraju na uzdužne šine sa rastojanjem od 80cm do 111cm. Čelični pojas koji se koristi za pričvršćivanje šapa na šine je obložen EPDM gumom, čime se štiti krovna šina od ogrebotina.

  • Maksimalna nosivost: Ovi krovni nosači mogu nositi teret do maksimalno 100kg, što je dovoljno za vaše potrebe u svakodnevnim aktivnostima ili putovanjima.

Sigurnost i upotreba:

Da biste se u potpunosti uverili u sigurnu upotrebu, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i proverite da li su svi delovi seta prisutni. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste se osigurali da koristite ovaj proizvod na pravilan način.

PROS

  • Povećava prevozni kapacitet vozila.
  • Jednostavna montaža i instalacija.
  • Pruža sigurnost i pouzdanost.

Nabavite krovne nosače Mitsubishi Pajero Pinin i proširite mogućnosti vašeg vozila!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja