рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi Lancer Sedan 4 vrata (2007-2017), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8465 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI LANCER SEDAN 4 VRATA (2007-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Faktički opis proizvoda

“Krovni nosači Mitsubishi Lancer Sedan 4 vrata (2007-2017), alu šipke – Cruz Airo T” su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila.

Prednosti

 1. Ekskluzivan dizajn: Šipke Airo T imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji će istaknuti vaše vozilo i učiniti ga još privlačnijim.
 2. Jednostavna instalacija: Postavljanje krovnih šipki na krov vozila je veoma jednostavno i brzo. Sve što treba da uradite je da sledite uputstva za montažu.
 3. Poboljšano iskustvo vožnje: Ove krovne šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke, pružajući vam udobnije iskustvo vožnje.

Specifikacije

 • Krovne šipke – Cruz Airo T
 • Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo)
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Krovni set

Komplet za montažu krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šapa-stopala). Ovaj set je posebno dizajniran za Mitsubishi Lancer Sedan model sa 4 vrata (2007-2017). Jedinstvena kombinacija krovnih šipki i hvatača obezbeđuje čvrsto prianjanje i sigurnu montažu na krov vašeg vozila.

Upustvo za montažu

Pre montaže, molimo vas da pažljivo pročitate upustvo za montažu koje dolazi uz proizvod. U uputstvu ćete pronaći sve korake i instrukcije koje je potrebno pratiti kako biste pravilno instalirali krovne nosače na vaš automobil.

Krovni kit

Krovni kit je neophodan deo koji omogućava pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Komplet je dizajniran da savršeno odgovara Mitsubishi Lancer Sedan modelu sa 4 vrata (2007-2017). Izrađen je od visokokvalitetnog čelika koji garantuje sigurnost i stabilnost montaže.

Bezbednost

Molimo vas da pre montaže krovnih nosača pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo koje dolazi uz proizvod. Nova Cruz nosači su sertifikovani i ispunjavaju najviše standarde bezbednosti kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.

Dodatni proizvodi

Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje, koje osiguravaju vaš nosač od krađe. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača, ali mogu vam pružiti dodatnu sigurnost.

Zaključak

Mitsubishi Lancer Sedan 4 vrata (2007-2017), alu šipke – Cruz Airo T krovni nosači su vrhunsko rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Sa njima ćete moći da nosite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Njihov ekskluzivan dizajn, jednostavna instalacija i poboljšano iskustvo vožnje čine ih idealnim izborom za ljubitelje automobila. Uverite se sami u njihov kvalitet i funkcionalnost uz besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima.

Prednosti

 • Ekskluzivan dizajn
 • Jednostavna instalacija
 • Poboljšano iskustvo vožnje

🛒 Kupite krovne nosače Mitsubishi Lancer Sedan 4 vrata (2007-2017), alu šipke – Cruz Airo T na OXO MARKET i uživajte u praktičnosti i sigurnosti koje vam ovi nosači pružaju!

[Call to Action: Kupi odmah!]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja