рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mini Countryman F60 (2017-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13176 Kategorija:

KROVNI NOSACI MINI COUNTRYMAN F60 (2017-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci Mini Countryman F60 su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci su pouzdan izbor. Nordrive krovni nosaci su isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli testiranja i zadovoljavaju visoke standarde bezbednosti.

Specifikacija

 • Krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
 • Teleskopske šipke dizajnirane za montažu na šine sa rastojanjem od 80cm do 111cm
 • Krovne šape sa čeličnim pojasom za savršeno prianjanje na krovne šine
 • Obložene EPDM gumom radi zaštite krovne šine od ogrebotina
 • Bezbednosne brave za sigurno pričvršćivanje
 • Namenjeni samo za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

 • Pouzdanost i sigurnost: Krovni nosaci Mini Countryman F60 su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje da su sigurni za upotrebu.
 • Jednostavna montaža: Ovi krovni nosaci dolaze kao kompletan set, spremni za montažu. Uz pažljivo proučavanje uputstava za montiranje i proveru ispravnosti delova, njihova instalacija je jednostavna i brza.
 • Univerzalnost: Bez obzira na vaše potrebe, krovni nosaci Mini Countryman F60 će vam omogućiti da lako prevezete sve što vam je potrebno. Bilo da su u pitanju krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle, ovi nosaci su pravi izbor.

Zaključak

Krovni nosaci Mini Countryman F60 (2017-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su vrhunsko rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Montaža je jednostavna, a kvalitet i sigurnost su zagarantovani. Njihova univerzalnost omogućava vam da prevozite sve što vam je potrebno na bezbedan i pouzdan način.

Napomena: Molimo vas da pažljivo pročitate upustva za montiranje i bezbednosna uputstva pre upotrebe nosača.

Kupite krovne nosace Mini Countryman F60 (2017-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 i olaksajte prevoz svih svojih stvari na praktican i siguran nacin.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja