рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes GLE (2015-), alu sipke – Nordrive Yuro XL

11.400 рсд

SKU: GTC13062 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES GLE (2015-), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO XL

Kompletan set krovnih nosača za vaše vozilo

Krovni nosači su neophodni za sve vaše prevozne potrebe na automobilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su sjajno rešenje. Ovaj kompletan set dolazi spreman za ugradnju i dostupan je u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova na vašem vozilu. Bez obzira da li imate krov sa ili bez pričvrsnih tačaka, standardnu ili niskoprofilnu šinu, Nordrive nosači su pravi izbor. Svi naši krovni nosači su sertifikovani sa GS-TÜV standardom.

Više mogućnosti prevoza sa krovnim nosačima

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovaj kompletan set vam omogućava da lako i bezbedno prenosite sve što vam je potrebno na putu.

Šipke su napravljene od eloksiranog aluminijuma i imaju kanale u koje se mogu ubaciti gumeni profili kako bi sprečili klizanje i oštećenja. Ovi kanali takođe omogućavaju laku montažu nosača za skije i nosača za bicikle. Donji kanali su dizajnirani tako da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. Pomoću hvatača, krovne šape se jednostavno pričvršćuju na krovne šine vašeg automobila, obezbeđujući maksimalno prianjanje i sigurnost. Uz krovne šape dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Pouzdani i sigurni krovni nosači

Nordrive krovni nosači za Mercedes GLE (2015-) su namenjeni samo vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 132,5cm, a maksimalna nosivost je 90kg. Dužina šipki je 140cm.

Za sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje koja dolaze sa krovnim nosačima i da proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, strogo se pridržavajte svih bezbednosnih uputstava koja su priložena.

Ne gubite vreme, nabavite krovne nosače Nordrive za vaš Mercedes GLE (2015-). Praktični, sigurni i visokokvalitetni, ovi nosači će vam olakšati svaki put!

Prednosti:

  • Visokokvalitetan aluminijumski profil
  • Laka montaža i bezbedno pričvršćivanje
  • Maksimalna nosivost od 90kg
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja