рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes E Klasa (W212) Sedan 4 vrata (2013-2016), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8523 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES E KLASA (W212) SEDAN 4 VRATA (2013-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Zahvaljujući Cruz Airo X, vaš automobil će biti spreman za sve transportne potrebe!

Krovni nosači su nezaobilazni dodatak za vaše vozilo. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, krovni nosači su savršeno rešenje za sve vrste tereta. Ovi nosači su isporučeni kao kompletan set, spreman za brzu i jednostavnu montažu. Osim toga, dostupni su u različitim verzijama koje odgovaraju tipu krova vašeg automobila.

Napredna tehnologija i bezbednost garantovani

Cruz krovni nosači su opremljeni sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost. Uz to, svaki kupac koji kupi krovne nosače u našim prodavnicama dobija besplatnu montažu, pa vam neće biti potrebno dodatno angažovanje.

Funkcionalnost i praktičnost na vrhuncu

Krovni nosači su esencijalni deo opreme potreban za montiranje krovnih kofera, nosača skija ili nosača za bicikle. Sa Cruz Airo X nosačima, prevoz tereta postaje jednostavan i efikasan. To omogućava da vaše putovanje bude što prijatnije i bezbrižnije.

Specifikacije proizvoda

  • Krovne šipke – Cruz Airo X: Aerodinamične aluminijumske šipke visokog kvaliteta, koje pružaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma i postavljanje na krov je brzo i jednostavno. Ove krovne šipke imaju smanjen otpor vazduha i prigušuju buku, što ih čini nadmašnim u odnosu na jeftinije alternative. Hvatači (stope) su napravljeni od kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike. Na gornjoj strani krovne šipke nalazi se kanal koji omogućava jednostavno postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija. Dužina šipki je 118 cm, a maksimalna nosivost je 75 kg.
  • Krovni Kit – Cruz 935-680: Poseban deo koji je potreban za montažu krovnih šipki na krov vašeg automobila. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika i specifično je dizajniran da se savršeno uklapa sa vašim tipom automobila.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost je naš prioritet. Preporučujemo pažljivo čitanje bezbednosnih uputstava i strogo pridržavanje navedenih pravila. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači pogodni za vaš automobil, slobodno se obratite našem timu tehničke podrške na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam u izboru najbolje opcije za vas.

Zvanična stranica proizvoda

Posetite našu zvaničnu stranicu da biste se dodatno informisali i saznali sve o prednostima ovih krovnih nosača. Tamo možete naći i ostale modele krovnih nosača koje nudimo.

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke visokog kvaliteta
  • Sertifikovani GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Besplatna montaža za sve kupce
  • Povećana nosivost do 75 kg
  • Jednostavno i brzo postavljanje dodatne opreme
  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu pruženih informacija i ne odražava faktičko stanje ili karakteristike proizvoda. Molimo vas da se oslonite na informacije i specifikacije datih od strane proizvođača i prodavca.

OPOZIV: Sadržaj opisa proizvoda može se razlikovati od stvarnog proizvoda. Molimo vas da se oslonite na informacije i specifikacije datih od strane proizvođača i prodavca.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja