рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes E Klasa (W212) Sedan 4 vrata (2013-2016), alu šipke – Cruz Airo X Dark

24.960 рсд

SKU: GTC8533 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES E KLASA (W212) SEDAN 4 VRATA (2013-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Set za prevoz tereta na vašem vozilu

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, pružajući vam izdržljivost i sigurnost tokom putovanja. Ovi krovni nosači jednostavno se montiraju i isporučuju kao kompletni set spreman za montažu.

Alu šipke – Cruz Airo X Dark

Kovalentni aluminijumski profili ove šipke pružaju sigurnost i estetski izgled vašem vozilu. Njihov aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku, čineći vašu vožnju udobnijom. Aldu šipke su izdržljive i lako se održavaju.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. To vam omogućava da bezbedno prevozite teret, poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to da li ste avanturista koji se bavi sportskim aktivnostima ili jednostavno želite da povećate kapacitet svog vozila, ove alu šipke su pravi izbor za vas.

Set za montažu

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje, koje su dostupne opcionalno. One pružaju dodatnu sigurnost vašem teretu, sprečavajući krađu ili nenamerno otvaranje krovnih šipki. Ove bravice su jednostavne za upotrebu i lako se montiraju.

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena odnosi se na kompletan set.

Prednosti

  • Siguran i atraktivan dizajn – Aluminijumske šipke imaju ekskluzivan dizajn koji će estetski poboljšati izgled vašeg vozila.
  • Jednostavna montaža i upotreba – Set za montažu dolazi sa svim potrebnim delovima i uputstvom, omogućavajući vam lako postavljanje i korišćenje krovnih nosača.
  • Povećajte kapacitet vozila – Krovni nosači omogućavaju vam da prenesete više tereta na vašem vozilu, bez ometaanja prostora u unutrašnjosti.

Kupovina i podrška

Sertifikovani proizvodi Cruz garantuju kvalitet i sigurnost. Naša stručna prodajna ekipa pruža vam besplatnu montažu krovnih nosača prilikom kupovine u našim maloprodajnim objektima. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice, naša tehnička podrška je tu da vam pruži sve potrebne informacije.

Zemlja porekla: Španija

Zvanična stranica proizvoda: Cruz

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite idealno rešenje za vaše vozilo. Uverite se u kvalitet i performanse naših proizvoda i uživajte u bezbrižnom prevozu tereta.

Kupite sada i iskoristite pun potencijal vašeg vozila!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja