рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes E klasa (W211) Sedan 4 vrata (2002-2009), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9435 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES E KLASA (W211) SEDAN 4 VRATA (2002-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Krovni nosači su neophodan deo koji će vam omogućiti da prenosite teret na krovu vašeg vozila. Sa setom krovnih nosača za Mercedes E klasu (W211) Sedan 4 vrata (2002-2009) i aluminijumskim šipkama Cruz Oplus AX, pružamo vam rešenje koje je vrhunskog kvaliteta. Ne samo da će ovaj set krovnih nosača izgledati odlično na vašem automobilu, već će vam pružiti i sigurnost i stabilnost tokom putovanja.

Montaža i sertifikati

Set krovnih nosača dolazi kao potpuno spreman za montažu na vašem vozilu. Svi Cruz krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila. Ovi nosači su dizajnirani da se lako ugrade na vaš Mercedes E klasa (W211) Sedan 4 vrata (2002-2009).

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su ti nosači prošli stroge bezbednosne standarde i da možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran tokom putovanja.

Obezbeđena besplatna montaža

Kao dodatnu pogodnost, svaki kupac krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima ima mogućnost besplatne montaže krovnih nosača. Naši stručni tehničari će se pobrinuti da krovni nosači budu pravilno montirani na vaš automobil, tako da nećete morati da brinete o tome.

Višenamenski nosači

Krovni nosači su neophodni deo opreme ako želite da montirate krovne kofera, nosače za bicikle ili ski nosače. Sa ovim setom krovnih nosača, imaćete mogućnost da bezbedno prenosite sve što vam je potrebno na vašim putovanjima.

Šipke Cruz Oplus AX

Set krovnih nosača za Mercedes E klasu (W211) Sedan 4 vrata (2002-2009) dolazi sa aluminijumskim šipkama Cruz Oplus AX. Ove šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i dizajnirane su da budu sigurne i stabilne tokom vožnje.

Hvatači (stope) šipki su napravljeni od vrhunskog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Na gornjoj strani šipki postoji kanal koji omogućava jednostavno montiranje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Bezbednost je na prvom mestu

Vaša bezbednost je naš prioritet, stoga vas molimo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita. Strogo se pridržavajte navedenih pravila i uputstava kako biste osigurali bezbedno putovanje.

Specifikacije:

 • Tip vozila: Mercedes E klasa (W211) Sedan 4 vrata
 • Godište: 2002-2009
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

 • Siguran i stabilan prevoz tereta na krovu vašeg vozila
 • Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU garantuju bezbednost
 • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

POZOVITE NAS DANAS I ZAKAŽITE MONTAŽU KROVNIH NOSAČA ZA VAŠ MERCEDES E KLASU (W211) SEDAN 4 VRATA (2002-2009)!

Zemlja porekla: Španija
Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda i pogledajte našu široku ponudu krovnih nosača.

Prikazani video je ilustrativnog karaktera.

Prednosti:

 • Jednostavna montaža
 • Visokokvalitetni materijali
 • Bezbedno i stabilno prenošenje tereta na krovu vozila

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja