рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes E Klasa 4v (09-15), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11241 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES E KLASA 4V (09-15), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Idealno Rešenje za Vaše Potrebe Prevoza na Vašem Vozilu

G3 krovni nosaci su napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila i predstavljaju idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila. Svi G3 krovni nosaci su isporučeni kao kompletan set koji je spreman za ugradnju.

Sertifikovani Krovni Nosaci

Svi G3 krovni nosaci poseduju “City Crash” sertifikat i uspešno su prošli ISO/PAS testove. Testirani su na nosivost od 50 kg, dok Pacific nosači imaju nosivost od 75 kg. Možete biti sigurni u njihovu pouzdanost i sigurnost.

Neophodni za Montažu Dodatne Opreme

Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz G3 krovne nosace, imate mogucnost da na vozilu nosite sve što vam je potrebno za udobno putovanje ili outdoor avanture.

G3 Pacific Steel – Čelični Nosaci Vrhunskog Kvaliteta

Krovni nosaci G3 Pacific Steel su napravljeni od čelika visokog kvaliteta, koji garantuje njihovu dugotrajnost i trajnu upotrebljivost. Krajevi šipki imaju posebne poklopce koji služe da zaštite krajeve od oštećenja.

Jednostavna Montaža

G3 Pacific Steel krovni nosaci se jednostavno montiraju, uz samo nekoliko koraka. Sve potrebne informacije o montaži i upotrebi možete pronaći u priloženim Uputstvima za Montiranje. Takođe, pobrinuli smo se da naši stručnjaci budu tu da vam pruže besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima.

Sigurna Upotreba

Za sigurnu upotrebu, preporučujemo vam da pažljivo pročitate Uputstva za Montiranje i proverite da li su svi potrebni delovi iz priloženog seta na broju. Takođe, pre montaže, budite sigurni da ste postavili zaštitu pravilno, kako biste izbegli moguća oštećenja vašeg vozila.

Pomoć pri Odabiru

Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosaci odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i naš tim stručnjaka će vam rado pomoći pri odabiru pravog modela za vaše potrebe.

Pogledajte Našu Kompletnu Ponudu

Na našoj zvaničnoj stranici možete pogledati našu kompletnu ponudu krovnih nosaca, gde ćete sigurno pronaći i druge modele koji odgovaraju vašem vozilu.

Prednosti

  • Visok kvalitet čelika garantuje dugotrajnost i trajnu upotrebljivost
  • Jednostavna montaža uz samo nekoliko koraka
  • Pružamo besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima

Naručite Sada i Uživajte u Svojoj Novoj Dodatnoj Opremi!

(OVO JE OGLASNO OBAVEŠTENJE: Ova ponuda je dostupna samo na OXO MARKET-u i ne može se naći na drugim sajtovima ili prodavnicama.)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja