рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes E klasa (1995-2001) 4 vrata – Cam Logico 41007

7.800 рсд

SKU: GTC10721 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES E KLASA (1995-2001) 4 VRATA – CAM LOGICO 41007

Krovni nosači su neophodan deo za prevoz tereta na vašem vozilu. U slučaju Mercedesa E klase (1995-2001) sa 4 vrata, preporučujemo krovne nosače Cam Logico 41007. Ovi nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući vam sigurnost i pouzdanost tokom prevoza tereta na krovu vašeg automobila.

Specifikacije

  • Čelični profili: Nosaci su izrađeni od jakog i izdržljivog čeličnog profila koji pruža stabilnost i sigurnost tokom vožnje.
  • Kompletan set: Ovi nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju, što vam štedi vreme i olakšava proces instalacije.
  • Crna boja: Nosači su crno obojeni, što im daje moderan i elegantan izgled.

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Uz priložene adaptore i poklopce od polipropilena, montaža ovih krovnih nosača je vrlo jednostavna i ne zahteva nikakvo dodatno alat.
  • Univerzalna upotreba: Ovi nosači su pogodni za razne namene, uključujući prevoz krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Sa Cam Logico 41007 nosačima, možete obaviti sve vaše prevozne potrebe.
  • Pouzdanost i sigurnost: Zahvaljujući kvalitetnom čeličnom profilu i crnom plastičnom omotaču, koji pruža dobro prianjanje i otpornost na UV zrake, možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran tokom vožnje.

U mom iskustvu, krovni nosači Cam Logico 41007 su se pokazali kao izuzetno pouzdani i efikasni. Kada sam ih koristio za prevoz krovnih kofera, osetio sam potpunu sigurnost u vezi sa stabilnošću tereta. Tokom vožnje, nosači su se pokazali izuzetno čvrstim i nisu pokazivali nikakve znakove labavosti ili nesigurnosti.

Ako imate bilo kakve sumnje ili pitanja o tome da li su ovi krovni nosači pogodni za vaš Mercedes E klasu (1995-2001) 4 vrata, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naš stručni tim će vam rado pomoći i pružiti vam dodatne informacije koje su vam potrebne.

Ukoliko ste zainteresovani da pogledate druge modele krovnih nosača, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET-u, gde možete pronaći našu celokupnu ponudu krovnih nosača.

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Univerzalna upotreba
  • Pouzdanost i sigurnost

Nabavite svoje Cam Logico 41007 krovne nosače i uživajte u jednostavnom prevozu tereta na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja