рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes C Klasa (W204) Sedan 4 vrata (2007-2014), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8498 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES C KLASA (W204) SEDAN 4 VRATA (2007-2014), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Sertifikovana bezbednost i vrhunski stil

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe u vezi sa prevozom na automobilu. Izrađeni su od vrhunskih materijala, od aluminijuma ili čelika, u zavisnosti od modela nosača. Nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Uz različite verzije, zavisno o tipu krova vašeg vozila, ovi krovni nosači su prilagođeni svim potrebama.

Savršeno prilagođeni Mercedes C Klasa Sedan

Kao vlasnik Mercedes C Klasa Sedan 4 vrata (2007-2014), alu šipke – Cruz Airo X će vam savršeno odgovarati. Ovi krovni nosači su dizajnirani specifično za vaš automobil kako bi se postigao besprekoran izgled i funkcionisanje.

Bezbednost je na prvom mestu

Sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, možete biti sigurni u bezbednost i izdržljivost ovih krovnih nosača. Vaša sigurnost je na prvom mestu, zato se odlučite za nosače sa proverenim sertifikatima.

Jednostavna montaža i odlične performanse

Set uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Ove aerodinamične aluminijumske šipke imaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma i pružaju vrhunske performanse. Krovne šipke Airo X imaju dobar koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke, što će vam omogućiti ugodnu vožnju bez nepotrebnog buke. Hvatači (stope) su izrađeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su od izdržljive ABS plastike. Montaža dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija je veoma jednostavna zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Povećajte kapacitet prevoza

Nosači su neophodni ukoliko želite da montirate krovne koferi, nosače bicikala ili nosače skija. Povećajte kapacitet prevoza vašeg vozila uz pomoć ovih kvalitetnih i pouzdanih krovnih nosača.

Specifikacije:

 • Model: Mercedes C Klasa (W204) Sedan 4 vrata (2007-2014)
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Dužina šipki: 118cm
 • Materijal: Aluminijum
 • Zemlja porekla: Španija

Prednosti:

 • Sigurnost: Sertifikovani bezbednosni standardi GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.
 • Ekskluzivan dizajn: Atraktivne aerodinamične aluminijumske šipke.
 • Jednostavna montaža: Brza i jednostavna montaža bez potrebe za dodatnim alatom.

UPOZORENJE: Set krovnih nosača se isporučuje kao kompletna jedinica i neophodan je za ugradnju krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija. Montaža ovog proizvoda zahteva pažljivo pridržavanje uputstva. Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na brojeve: 021/442-954 ili 021/6339-223.

NAPOMENA: Priložene bravice za zaključavanje nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača.

Zaključak

Krovni nosači Mercedes C Klasa (W204) Sedan 4 vrata (2007-2014), alu šipke – Cruz Airo X su vrhunsko rešenje za sve vaše potrebe prevoza na krovu. Sa sertifikovanim standardima bezbednosti, atraktivnim dizajnom i jednostavnom montažom, ovi nosači će obezbediti sigurnost i funkcionalnost na vašem vozilu. Povećajte kapacitet prevoza i uživajte u bezbrižnoj vožnji.

Prednosti:

 • Sigurnost: Sertifikovani bezbednosni standardi
 • Ekskluzivan dizajn: Atraktivne aerodinamične aluminijumske šipke
 • Jednostavna montaža: Brza i jednostavna montaža bez potrebe za dodatnim alatom

Naručite krovne nosače Mercedes C Klasa (W204) Sedan 4 vrata (2007-2014), alu šipke – Cruz Airo X danas i uživajte u bezbednoj i udobnoj vožnji!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja