рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes C Klasa (S205) (2014-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8524 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES C KLASA (S205) (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Krovni nosači – savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su nezamenljiv dodatak za vaše vozilo. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, ovi krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Zahvaljujući svom dizajnu, oni su izuzetno izdržljivi i pružaju sigurno i pouzdano postavljanje dodatne opreme.

Sastavni deo krovnih nosača su aerodinamične aluminijumske šipke Cruz Airo Fix koje su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna, skladne sa estetskim izgledom novih modela vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od izdržljivog čelika sa poklopcima od ABS plastike.

Sertifikati koji pružaju sigurnost

Svi Cruz krovni nosači su proizvedeni u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Ovi nosači poseduju prestižne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su pažljivo testirani i ispituju se u različitim uslovima kako bi pružili maksimalnu sigurnost tokom vožnje sa dodatnom opremom.

Dostupnost i montaža

Kada kupite krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, dobijate besplatnu montažu. Naši stručno obučeni tehničari će se pobrinuti da vaši nosači budu pravilno postavljeni na vozilo, pružajući vam mirnu vožnju bez brige o bezbednosti i stabilnosti nosača.

Višenamenski nosači

Krovni nosači su neophodni za montiranje dodatne opreme na vozilo. Bez obzira da li želite da prevezete krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi nosači će vam omogućiti da to uradite na siguran i bezbedan način. Sa pravilno postavljenim krovnim nosačima, možete uživati u svim svojim omiljenim aktivnostima na otvorenom, bez brige o sigurnosti dodatne opreme.

Set krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cene prikazane za ovaj proizvod se odnose na kompletan set nosača koji je naveden u opisu. Ovi nosači su dizajnirani za Mercedes C Klasa (S205) model iz 2014. godine i kasnije.

Bravice za zaključavanje nosača se mogu dodatno kupiti i nisu neophodne za montažu krovnih nosača.

Karakteristike i specifikacije

 • Krovne šipke Cruz Airo Fix su aerodinamične aluminijumske šipke sa niskim kačenjem na krov automobila.
 • Hvatači (stope) su napravljeni od kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.
 • Hvatači (stope) su smanjene visine i doprinose lepšem izgledu automobila.
 • Krovne šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke.
 • Dužina šipki je 118 cm, a maksimalna nosivost je 75 kg.
 • Set krovnih nosača se isporučuje sa krovnim kitom koji je dizajniran za pričvršćivanje nosača na krov automobila.
 • Zemlja porekla: Španija

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita, kao i bezbednosna uputstva, kako biste se strogo pridržavali svih pravila i postigli optimalnu sigurnost.

Preporuka

Na osnovu mog iskustva i testiranja, toplo vam preporučujem krovne nosače Cruz Airo Fix za vaš Mercedes C Klasa (S205) model iz 2014. godine i kasnije. Kvalitetna izrada, sigurnost i estetski izgled ovih nosača čine ih odličnim dodatkom za vaše vozilo.

Uz Cruz Airo Fix krovne nosače, možete sa lakoćom nositi vašu dodatnu opremu na krovu automobila. Bilo da je u pitanju krovni kofer, nosač za bicikle ili ski nosač, ovi nosači će vam omogućiti da uživate u vašim omiljenim aktivnostima na otvorenom.

Za sve dodatne informacije ili pomoć oko odabira krovne opreme, slobodno se obratite našem timu tehničke podrške na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Prednosti

 • Aerodinamičan dizajn sa niskim kačenjem na krov automobila
 • Izuzetno kvalitetna izrada od aluminijuma i čelika
 • Poboljšan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja