рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes C Klasa (S205) (2014-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8525 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES C KLASA (S205) (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA ZA VAŠ MERCEDES C KLASU

  • Atraktivan dizajn: Aluminijumske šipke sa niskim kačenjem na krov automobila odgovaraju estetskom izgledu novih modela vozila.
  • Visokokvalitetni materijali: Krovne šipke Airo Fix izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači napravljeni od veoma kvalitetnog čelika.
  • Niskoprofilni dizajn: Hvatači su smanjene visine, što doprinosi lepšem izgledu vašeg vozila.
  • Izdržljivost: Poklopci hvatača izrađeni su od izdržljive ABS plastike, koja će osigurati dugotrajnost nosača.
  • Smanjen otpor vazduha: Krovnim šipkama Airo Fix je postignut odličan koeficijent otpora vazduha, što smanjuje buku tokom vožnje.
  • Jednostavna montaža: Krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za montažu, a uz svaku kupovinu obezbeđena je besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima.
  • Maksimalna nosivost: Dužina krovnih šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg, što omogućava sigurno prevoz teže opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača za skije.

SET KROVNIH NOSAČA – CRUZ AIRO FIX DARK

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Ovaj set je dizajniran posebno za Mercedes C Klasu (S205) (2014-) i garantuje odgovarajuću montažu. Cena prikazana za ovaj set odražava vrednost navedenih delova.

Uz krovni nosač možete dodatno poručiti bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu krovnog nosača.

KROVNI KIT – CRUZ 936-545

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je posebno dizajniran za Mercedes C Klasu (S205) (2014-) i obezbeđuje sigurnu i stabilnu montažu. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika i garantuje dugotrajnost.

Da biste pravilno montirali krovne nosače, pažljivo pročitajte uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita, kao i bezbednosno uputstvo. Za dodatnu podršku, možete kontaktirati našu tehničku podršku na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Ovi krovni nosači su proizvedeni u Španiji i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet.

Za sve ostale informacije i pregled naše kompletnu ponude krovnih nosača, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja