рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes 190 4v , alu sipke – G3 Pacific Alu

11.250 рсд

SKU: GTC11280 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES 190 4V , ALU SIPKE – G3 PACIFIC ALU

Predstava Krovnih Nosača Mercedes 190 4v, Alu Sipke – G3 Pacific Alu

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila. G3 krovni nosači su isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila. Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat. Svi modeli G3 krovnih nosača (Open, Pacific, Clop) su uspešno prošli ISO/PAS testove. Svi krovni nosači su testirani udarnom snagom od 8G i na nosivost od 50 kg (za Pacific nosače 75 kg).

Specifikacije Krovnih Nosača Mercedes 190 4v, Alu Sipke – G3 Pacific Alu

 • Krovni nosači se isporučuju kao set od 2 krovne šipke i 4 šape.
 • Cena se odnosi na navedeni set.
 • Namena: vozila opremljena sa ili bez pričvršćnih tačaka (bez uzdužnih šina).
 • Maksimalna nosivost: 50 kg.

Montaža i Sigurnost

Krovni nosači se jednostavno montiraju. Za sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i da proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, pogledajte način postavljanja zaštite kako biste bili sigurni da ste pravilno postavili krovne nosače. U našim maloprodajnim objektima, nudimo besplatnu montažu krovnih nosača.

Kako Odabrati Prave Krovne Nosače za Vaš Automobil

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas pozovite na 021/442-954 i naš stručni tim će vam pomoći da odaberete pravi proizvod za vaše vozilo.

Prednosti Krovnih Nosača Mercedes 190 4v, Alu Sipke – G3 Pacific Alu

 • Jednostavna montaža: G3 Pacific Alu krovni nosači se lako sastavljaju uz samo nekoliko koraka.
 • Visokokvalitetni materijali: Napravljeni su od aluminijuma visokog kvaliteta, što im daje izdržljivost i dugotrajnost.
 • City Crash sertifikat: Svi G3 krovni nosači imaju City Crash sertifikat, što dodatno garantuje njihovu sigurnost i otpornost.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Za kupovinu ili bilo kakva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Ovaj proizvod možete poručiti iz udobnosti svog doma putem naše online prodavnice. Kupovinom ovog proizvoda, garantujemo vam vrhunski kvalitet i zadovoljstvo.

Zapamtite, krovni nosači Mercedes 190 4v, Alu sipke – G3 Pacific Alu, su neophodan dodatak za vaše vozilo koji će vam omogućiti lako i bezbedno prevoženje vašeg tereta. Uverite se sami u njihove prednosti i iskoristite ih za sve svoje potrebe.

Prednosti

 • Jednostavna montaža
 • Visokokvalitetni materijali
 • City Crash sertifikat

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dati informacija o proizvodu, i ne odražava stvarne funkcije ili prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja