рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda CX-7 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo X

24.960 рсд

SKU: GTC8554 Kategorija:

Krovni nosači Mazda CX-7 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo X

Alu šipke za vašu Mazdu CX-7

Prednosti

  • Izuzetno atraktivan dizajn
  • Lako i brzo postavljanje
  • Velika nosivost od 75kg

U potrazi ste za idealnim krovnim nosačima za vašu Mazdu CX-7? Imamo odlične vesti za vas! Cruz Airo X krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe.

Krovni nosači koji pružaju pouzdanost i kvalitet

Cruz Airo X krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila specijalno za vašu Mazdu CX-7 5 vrata (2006-2012). Izuzetno atraktivan dizajn ovih nosača će se besprekorno uklopiti sa izgledom vašeg vozila, istovremeno pružajući pouzdanost i sigurnost.

Sertifikovani i bezbedni krovni nosači

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu! Zato možete biti potpuno sigurni u kvalitet i bezbednost Cruz Airo X krovnih nosača. Svi naši nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje da su prošli najstrože bezbednosne testove.

Jednostavna montaža i fleksibilnost

Sa našim kompletom krovnih nosača, koji sadrži 2 alu šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope), montaža će biti jednostavna i brza. Set dolazi kompletno spreman za ugradnju, tako da vam neće biti potreban dodatni alat. Uz krovne nosače možete lako montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, prilagođavajući ih svojim potrebama.

Aerodinamične šipke za bolje performanse

Naše aluminijumske krovne šipke, poznate i kao Airo X, imaju aerodinamičan dizajn inspirisan avionskim krilima. Ovo ne samo da doprinosi elegantnom izgledu vašeg vozila, već i smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje. Kvalitetni čelični hvatači i izdržljivi poklopci hvatača garantuju dugotrajnost i sigurnost.

Maksimalna nosivost za sve vaše potrebe

Bez obzira da li prevozite bicikle, ski opremu ili veliki krovni kofer, naši krovni nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe. Sa maksimalnom nosivošću od 75kg, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno i stabilno montirana.

Dodatna opcija: Bravice za zaključavanje

Uz krovne nosače možete se odlučiti i za bravice za zaključavanje, koje su dostupne kao opcija. Bravice vam pružaju dodatnu sigurnost, sprečavajući neovlašćen pristup vašoj opremi. Molimo vas da ih dodate prilikom poručivanja ukoliko želite ovu opciju.

Vaša Mazdu CX-7 zaslužuje najbolje

Ne prepuštajte ništa slučaju kada je u pitanju bezbednost i kvalitet. Odaberite Cruz Airo X krovne nosače za svoju Mazdu CX-7 i uživajte u pouzdanosti, atraktivnom dizajnu i jednostavnoj montaži. Uverićete se zašto su naši krovni nosači pravi izbor za sve ljubitelje putovanja i avanture.

Specifikacije:

  • Tip vozila: Mazda CX-7 5 vrata (2006-2012)
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Dužina šipki: 128cm
  • Materijal šipki: Aluminijum
  • Materijal hvatača: Čelik
  • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU

Ne čekajte više, poručite svoje Cruz Airo X krovne nosače već danas i pripremite se za nezaboravne avanture sa svojom Mazdom CX-7!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja