рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda CX-5 (II/KF) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8552 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA CX-5 (II/KF) 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Set za montažu krovnih nosača sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama

Set za montažu krovnih nosača Mazda CX-5 (II/KF) 5 vrata (2017-) je savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, koji pruža izdržljivost i sigurnost. Ovi krovni nosači su kompletan set spreman za ugradnju i pružaju vam mogućnost prevoza različitih tereta na krovu automobila.

Aluminijumske šipke za aerodinamičan dizajn i visoko učinkovitost

Set krovnih nosača Cruz Airo T dolazi sa aluminijumskim šipkama koje imaju aerodinamičan oblik poput avionskog krila. Ove šipke ne samo da pružaju siguran i atraktivan izgled, već i poboljšavaju performanse i smanjuju otpor vazduha prilikom vožnje. To znači da imate bolju aerodinamiku i manju potrošnju goriva. Takođe, ove šipke imaju i poboljšano prigušenje buke u odnosu na jeftinije alternative.

Jednostavna montaža i visoka nosivost

Montiranje krovnih šipki na vaš automobil je veoma jednostavno. Set dolazi sa svim potrebnim komponentama za laku instalaciju. Krovne šipke su kompatibilne sa Mazda CX-5 (II/KF) modelom vozila sa 5 vrata (2017-) i savršeno se uklapaju na krov automobila.

Dužina šipki je 128cm, što omogućava prevoz većih tereta. Maksimalna nosivost ovih krovnih nosača je 75kg, što je sasvim dovoljno za većinu potreba prevoza.

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn za bolju performansu i manje troškove goriva
  • Aluminijumske šipke za sigurnost i izdržljivost
  • Jednostavna montaža i visoka nosivost

Uverite se da vaša Mazda CX-5 (II/KF) ima krovne nosače koji će vam omogućiti lako i sigurno prevoziti terete. Nabavite set krovnih nosača Cruz Airo T i uživajte u bezbednom i udobnom putovanju sa svojom porodicom i prtljagom!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja