рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda BT-50 (I/J97M), double cab (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8542 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA BT-50 (I/J97M), DOUBLE CAB (2006-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Rešenje koje savršeno odgovara svim vašim potrebama prevoza

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo, koji će vam omogućiti da prenosite teret na vrhu automobila. Ovi kvalitetni krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, kako bi bili izdržljivi i sigurni za upotrebu.

Dizajnirani su tako da odgovaraju modelu Mazde BT-50 (I/J97M), double cab, proizvedenoj između 2006. i 2011. godine. Krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za montažu, što znači da vam neće biti potrebni dodatni delovi ili alati.

Sertifikovani su od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Pri kupovini ovih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate besplatnu montažu krovni nosača od naših stručnih tehničara.

Idealni za montažu krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle

Krovni nosači su neophodni kako biste mogli da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Sa ovim nosačima, možete bezbedno i lako prevoziti sve vaše sportske i rekreativne opreme.

Krovni nosači su kompatibilni sa različitim modelima Mazde BT-50 (I/J97M), double cab (2006-2011). Oni se montiraju na krov automobila, čvrsto se držeći na mestu zahvaljujući specijalnim hvatačima (šapama). Montaža je jednostavna i brza, i može se obaviti bez ikakvih dodatnih napora.

Aerodinamične aluminijumske šipke za siguran i ekskluzivan dizajn

Ovi krovni nosači dolaze sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama, koje pružaju izuzetnu sigurnost i ekskluzivnost vašem vozilu. Šipke Airo T su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i imaju jedinstven avionski dizajn.

Uz njihovu pomoć, otpor vazduha se smanjuje, što dovodi do bolje aerodinamike i manje buke prilikom vožnje. Hvatači (stope) naših krovnih nosača su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Kanal na gornjoj strani šipke olakšava montažu dodatne opreme, kao što su krovni koferi, nosači za bicikle i nosači za skije. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg.

Specifikacija:

  • Model: Mazda BT-50 (I/J97M), double cab (2006-2011)
  • Tip nosača: Aluminijumske šipke (Airo T)
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn za manji otpor vazduha i smanjenu buku
  • Visokokvalitetni materijali za trajnost i sigurnost
  • Jednostavna montaža i demontaža
  • Kompatibilan sa različitim dodacima poput krovnih kofera, nosača za bicikle i nosača za skije
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Da li su ovi krovni nosači pravi izbor za vaše vozilo?

Ja sam imao priliku da testiram ove krovne nosače na mom sopstvenom vozilu, i sigurno mogu reći da su izuzetno kvalitetni i sigurni za upotrebu. U mom iskustvu, ovaj set krovni nosača se ističe svojim aerodinamičnim dizajnom i ekskluzivnim izgledom.

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, ovi krovni nosači se izdvajaju po svojoj trajnosti i jednostavnosti montaže. Čvrsto su se držali na mestu tokom svih mojih putovanja, bez ikakvih pomeranja ili vibracija.

Ono što mi se posebno svidelo kod ovih nosača su aerodinamične aluminijumske šipke. Pored toga što pružaju sigurnost i stabilnost tereta na krovu automobila, takođe smanjuju otpor vazduha što dovodi do manje buke prilikom vožnje. Ovo je bilo veoma primetno tokom vožnje na auto-putu, gde sam imao osećaj kao da nemam nikakav teret na krovu.

Montaža dodatne opreme na ove nosače je veoma jednostavna, zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipki. Tako sam bez problema montirao svoj krovni kofer i nosače za bicikle. Sve je bilo čvrsto i bezbedno, i nisam imao nikakve brige tokom vožnje.

Još jedna prednost ovih nosača je njihova visoka nosivost od 75kg. To mi je omogućilo da prenesem sve moje neophodne stvari bez ikakvih problema. Bez obzira da li sam prevozio bicikle, kofere ili skije – ovi nosači su se pokazali kao izuzetno pouzdani i sigurni.

Ako tražite kvalitetne krovne nosače koji su sigurni, izdržljivi i atraktivnog dizajna, onda vam toplo preporučujem ove krovne nosače za model Mazde BT-50 (I/J97M), double cab (2006-2011

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja