рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 6 (III/GL) Sedan 4 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8541 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 6 (III/GL) SEDAN 4 VRATA (2013-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Set krovnih nosača za vaš automobil

Prednosti:

  • Aerodinamične aluminijumske šipke
  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavna montaža

Dobrodošli u svet krovni nosača! U potrazi za praktičnim rešenjem za prevoz stvari na vašem vozilu? Krovni nosači su odlično rešenje! Pružaju vam mogućnost da bezbedno i lako prenosite teret na krovu vašeg vozila. Uz Krovne nosače Mazda 6 (III/GL) Sedan 4 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Airo T Dark, imaćete sve što vam je potrebno za sigurno i udobno prevoženje svih vrsta tereta.

Set krovnih nosača sadrži:

  • Krovne šipke – Cruz Airo T Dark
  • Krovni kit – Cruz 935-654

Krovne šipke – Cruz Airo T Dark

Aerodinamične aluminijumske krovne šipke u prefinjenoj crnoj boji predstavljaju udobnost i sigurnost u jednom. Sa svojim ekskluzivnim dizajnom, ove šipke će upotpuniti izgled vašeg automobila. Izrađene od vrhunskog aluminijuma, ove šipke pružaju izuzetnu nosivost i izdržljivost. Montaža je jednostavna i brza, zahvaljujući posebnom kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Takođe, ove šipke imaju poboljšano prigušenje buke i otpor vazduha kako bi vožnja bila ugodnija i tiša.

Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom ili avanturu sa prijateljima, ove krovne šipke će vam omogućiti da bez problema prenesete sve što vam je potrebno. Uz krovne nosače, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu.

Krovni kit – Cruz 935-654

Krovni kit je poseban deo koji je potreban za sigurno pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg automobila. Ovaj kit je dizajniran posebno za tip automobila Mazda 6 (III/GL) Sedan 4 vrata (2013-), kako biste imali potpuno sigurnu montažu koja je prilagođena upravo vašem vozilu. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika, što garantuje njegovu izdržljivost i sigurnost tokom vožnje.

Bezbednost je uvek na prvom mestu, zato vas pozivamo da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954 ili 021/6339-223 i naša tehnička podrška će vam rado pomoći.

Sigurna montaža, pouzdanost i udobnost

Kada je u pitanju prevoz tereta na krovu vašeg automobila, krovni nosači su neophodan deo opreme. Sa Krovnim nosačima Mazda 6 (III/GL) Sedan 4 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Airo T Dark, možete biti sigurni u svoj izbor. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, ovi krovni nosači će vam pružiti sigurnost i udobnost tokom vožnje.

Uz ove krovne nosače, ne samo da ćete moći da prenesete sve što vam je potrebno, već ćete to raditi sa stilom. Njihov aerodinamični dizajn u kombinaciji sa crnom bojom će sigurno privući pažnju. Pored toga, ove šipke imaju odlično prigušenje buke i otpor vazduha, što će vam omogućiti ugodnu i tišu vožnju.

Spremni za avanturu? Ove krovne nosače možete koristiti za montažu krovnog kofera, nosača za bicikle ili nosača za skije. Bez obzira da li idete na porodično putovanje ili planirate sportske aktivnosti, ovi krovni nosači će se pobrinuti da sve stigne bezbedno i neoštećeno na vašu destinaciju.

Prednosti:

  • Aerodinamične aluminijumske šipke
  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavna montaža

Započnite vaše putovanje sa Krovnim nosačima Mazda 6 (III/GL) Sedan 4 vrata (2013-), alu šipkama – Cruz Airo T Dark!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja