рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 6 (II/GH) 5 vrata (2008-2013), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8537 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 6 (II/GH) 5 VRATA (2008-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Prednosti

  • Atraktivan dizajn – Aluminijumske šipke u crnoj boji daju ekskluzivan izgled vašem vozilu.
  • Sigurno i jednostavno postavljanje – Montaža je jednostavna i brza, bez potrebe za dodatnim alatima.
  • Visoka kvaliteta materijala – Šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i čelika.

Specifikacije

  • Duzina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Zemlja porekla: Španija

Krovni nosači Mazda 6 (II/GH) 5 vrata (2008-2013), alu šipke – Cruz Airo X Dark su savršen izbor za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači će nositi sve što vam je potrebno na putovanjima. Bez obzira da li putujete na odmor sa porodicom, nosite bicikle sa sobom ili imate potrebu za dodatnim prostorom za prtljag, ovi krovni nosači će se pobrinuti da sve bude sigurno i udobno.

Moje iskustvo sa korišćenjem ovih krovnih nosača je izuzetno pozitivno. Kada sam prvi put pokušao da montiram nosače na moj automobil, bio sam prijatno iznenađen jednostavnošću postupka. Uz samo nekoliko koraka, uspeo sam ih montirati samostalno, bez potrebe za dodatnom pomoći ili stručnim znanjem.

Ono što mi se posebno svidelo kod ovih nosača je njihov atraktivan dizajn. Crna boja šipki daje poseban izgled mom vozilu i privukla je mnoge poglede na putu. Takođe, primetio sam da su nosači veoma sigurni i stabilni, čak i pri većim brzinama. Kvalitet materijala je izuzetan, što mi daje dodatnu sigurnost i poverenje.

Kada sam koristio ove krovne nosače na putovanjima, primetio sam da imaju odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke, što je veoma važno za udobnost vožnje. Takođe, mogu ih lako prilagoditi za montiranje dodatne opreme, poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

Uz ove krovne nosače dobijate i komplet za montažu koji sadrži sve što vam je potrebno. Takođe, imate mogućnost da poručite i bravice za zaključavanje nosača, ali to nije neophodno.

Važno je napomenuti da su svi Cruz krovni nosači sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU organizacija. Takođe, obezbeđujemo besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima za sve naše kupce.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice prilikom odabira pravih krovnih nosača za vaš automobil, naša tehnička podrška je tu da vam pomogne. Pozovite nas na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Ne propustite priliku da poboljšate svoje putovanje i obezbedite sve što vam je potrebno uz krovne nosače Mazda 6 (II/GH) 5 vrata (2008-2013), alu šipke – Cruz Airo X Dark. Vaše putovanje će biti udobno, sigurno i stilizovano.

Prednosti

  • Atraktivan dizajn koji daje ekskluzivan izgled vašem vozilu
  • Sigurno i jednostavno postavljanje, bez potrebe za dodatnim alatima
  • Visokokvalitetni materijali koji obezbeđuju dugotrajnost i sigurnost
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja