рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 6 (I/GG) 5 vrata (2002-2008), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8529 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 6 (I/GG) 5 VRATA (2002-2008), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Set koji zadovoljava sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su neizostavan dodatak za vaš automobil. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su savršeno rešenje za prevoz različitih tereta. Bez obzira da li planirate da koristite krovne koferima, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi nosači će ispuniti sve vaše zahteve.

Izuzetno kvalitetni krovni nosači

Ovi krovni nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, što ih čini sigurnim, atraktivnim i ekskluzivnim dodatkom za vaš automobil. Njihov aerodinamični dizajn u obliku avionskog krila, poznat kao Cruz Airo X Dark, ne samo da izgleda sjajno, već je i veoma funkcionalan.

Lako montiranje i upotreba

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu koji omogućava brzu i sigurnu instalaciju. Pored toga, ovi nosači imaju poseban kanal na gornjoj strani koji vam omogućava jednostavno dodavanje drugih dodataka kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili skija.

Sigurnost i fleksibilnost

Krojni nosači su proizvedeni sa posebnom pažnjom na sigurnost upotrebe. Sa maksimalnom nosivošću od 75kg, oni mogu nositi sve vaše terete bez problema. Bez obzira na to da li putujete na dužim ili kraćim relacijama, ovi krovni nosači će vam omogućiti bezbedan i siguran prevoz.

Isporuka u kompletu

Kada poručite ove krovne nosače, dobićete kompletnu set sa svim potrebnim delovima za montažu. Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope), koji omogućavaju čvrsto pričvršćivanje na vaš automobil.

Prednosti:

  • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma
  • Aerodinamičan dizajn za smanjenje otpora vazduha i buke
  • Jednostavna i sigurna montaža
  • Mogućnost dodavanja drugih dodataka kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili skija
  • Maksimalna nosivošću od 75kg

Da biste poručili ove krovne nosače, kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i obezbedite sebi bezbedan i pouzdan prevoz tereta na vašem vozilu!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja