рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mazda 6 I (2002-2007) 4 vrata – Cam Logico 41610

7.800 рсд

SKU: GTC5186 Kategorija:

KROVNI NOSACI MAZDA 6 I (2002-2007) 4 VRATA – CAM LOGICO 41610

Ovde ćete pronaći najbolje krovne nosace za vašu Mazda 6 I!

Kvalitetan set krovni nosaca za sve vaše potrebe prevoza

Proizvod na zvaničnoj stranici

Krovni nosaci su neophodan deo vašeg vozila kada je prevoz tereta u pitanju. Ovi krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju sigurno i pouzdano rešenje za prevoz vaših stvari.

Cam Logico krovni nosaci su napravljeni kao kompletni set koji je spreman za ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg vozila, mi imamo odgovarajuće krovne nosace za vas.

Jednostavna montaža i maksimalna sigurnost

Naši krovni nosaci su dizajnirani tako da se lako montiraju na vaše vozilo. Set uključuje četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršcivanje, sa adapterima i poklopcima od polipropilena. Ovi elementi obezbeđuju sigurno pričvršcivanje i štite vaše vozilo od oštećenja.

Takođe, u setu dobijate i dve čelične šipke različitih dužina (112cm, 130cm ili 150cm), što zavisi od modela vašeg automobila. Ove šipke imaju poprečni presek od 40x25mm i debljinu čeličnog profila od 1,2mm. Da biste osigurali dobro prijanjanje i dugotrajnost, šipke su zašticene crnim plastičnim omotačem koji je izuzetno otporan na UV zrake.

Povećajte vašu nosivost – do 50kg!

Krovni nosaci Mazda 6 I imaju preporučenu nosivost od 50kg, što vam omogućava da prenesete veći teret na krovu vašeg vozila. Bez brige, naši krovni nosaci su jaki i izdržljivi, tako da ćete biti sigurni u svakoj situaciji.

Kako da budete sigurni da će se krovni nosaci savršeno uklopiti na vašu Mazdu 6 I?

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosaci odgovarajući za vaš auto ili imate bilo kakva pitanja, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš stručni tim će vam rado pomoći i pružiti vam sve informacije koje vam mogu biti od koristi. Možete se osloniti na naše iskustvo i stručnost.

Završna misao

Uz Cam Logico krovne nosace za Mazda 6 I, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod visokog kvaliteta koji će ispuniti sve vaše potrebe. Uživajte u sigurnom i praktičnom transportu vaših stvari.

Naručite krovne nosace odmah i obezbedite sebi neophodnu dodatnu nosivost na vašem vozilu!

Prednosti

  • Kvalitetan čelični profil
  • Lako montiranje
  • Sigurno i pouzdano pričvršcivanje
  • Preporučena nosivost do 50kg
  • Dugotrajnost i otpornost na UV zrake
  • Profesionalno iskustvo i stručnost našeg tima

Naručite danas i uživajte u sigurnom prevozu vaših stvari!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja