рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mazda 2 5v (11-13), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11221 Kategorija:

KROVNI NOSACI MAZDA 2 5V (11-13), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Idealno Rešenje za Prevoz na Vašem Vozilu

Krovni nosaci Mazda 2 5v (11-13), celicne sipke – G3 Pacific Steel su visokokvalitetni nosaci koji ce zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom. Napravljeni od izdržljivog, čeličnog profila, ovi nosaci su idealni za vas. G3 krovni nosaci dolaze kao kompletan set, već sastavljeni i spremni za jednostavnu ugradnju. U ponudi se nalaze različite verzije, u zavisnosti od tipa krova vozila – sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Svi G3 krovni nosaci poseduju prestižni City Crash sertifikat, što garantuje njihovu izuzetnu bezbednost. Ujedno, svi modeli G3 krovnih nosaca (Open, Pacific, Clop) su uspesno prošli ISO/PAS testove. Testirani udarnom snagom od 8G i nosivošću od 50kg (za Pacific nosace 75kg), ovi nosaci su jedni od najsigurnijih na tržištu.

Neophodan Dodatak za Montažu Dodatne Opreme

Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa krovim nosačima Mazda 2 5v (11-13), celicne sipke – G3 Pacific Steel, dobijate set od 2 krovne šipke i 4 šape. Možete biti sigurni da će ovaj set zadovoljiti sve vaše potrebe na putovanju.

Molimo vas da obratite pažnju da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka, bez uzdužnih šina. Maksimalna nosivost ovih nosaca je 50kg, što je sasvim dovoljno za vaše potrebe prevoza.

Jednostavna Montaža i Sigurna Upotreba

Montaža krovnih nosača je veoma jednostavna. G3 Pacific Steel krovni nosaci se sastavljaju uz samo nekoliko koraka. Da biste sigurno koristili ove nosace, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje koja su priložena uz proizvod i proverite da li su svi delovi iz seta na broju. Takođe, pogledajte način postavljanja zaštite kako biste očuvali integritet nosaca.

Kako bismo vam olakšali, nudimo besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da vaše vozilo bude opremljeno sigurno i bezbedno.

Naručite Jedininstvene Krovne Nosače Mazda 2 5V (11-13), Celicne Sipke – G3 Pacific Steel

Ne čekajte više! Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja i da vam pruži sve informacije koje su vam potrebne.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača. Uverite se u kvalitet i sigurnost naših proizvoda.

Prednosti:

  • Kvalitetna izrada od čelika
  • Jednostavna montaža
  • Sertifikovani za bezbednost

Naručite krovne nosače Mazda 2 5V (11-13), celicne sipke – G3 Pacific Steel i uživajte u bezbednom i sigurnom prevozu dodatne opreme na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja