рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Land Rover Evoque 5v (11-18), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11213 Kategorija:

KROVNI NOSACI LAND ROVER EVOQUE 5V (11-18), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Kompletan set nosaca za praktican i siguran prevoz

Krovni nosaci su neophodan deo za sve vase prevozne potrebe na vozilu. G3 Pacific Steel krovni nosaci su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju izuzetnu snagu i izdržljivost.

Nekoliko verzija za različite potrebe

G3 krovni nosaci dolaze u različitim verzijama, kako bi se prilagodili različitim vrstama krova na vozilu. Bez obzira da li vozilo ima pričvršćene tačke, standardne uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, G3 ima odgovarajući nosač za vaše potrebe.

Sertifikovani za bezbednost

Svi G3 krovni nosaci su sertifikovani sa City Crash sertifikatom, što znači da su prošli rigorozne bezbednosne testove. Takođe, svi modeli nosača su uspešno prošli ISO/PAS testove udarne snage i nosivosti. Pacific Steel nosaci su testirani na nosivost od 75 kg.

Idealno za montažu raznih dodataka

Krovni nosaci su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi nosaci vam pružaju sigurnost i stabilnost tokom vožnje, omogućavajući vam da uzimate sve potrebne stvari na putovanjima ili sportskim aktivnostima.

Jednostavna montaža i upotreba

G3 Pacific Steel krovni nosaci se jednostavno montiraju uz samo nekoliko koraka. U setu se dobijaju 2 krovne šipke i 4 šape za fiksiranje. Da biste bili sigurni da je montaža ispravna, pročitajte pažljivo uputstvo za montažu i proverite da li su svi delovi prisutni.

Zaštita od oštećenja

Krajevi šipki nosaca imaju posebne poklopce koji služe za zaštitu od oštećenja. Na taj način možete biti sigurni da će vaše vozilo biti zaštićeno tokom transporta tereta.

Mogućnost besplatne montaže

U našim maloprodajnim objektima nudimo i besplatnu montažu krovnih nosaca. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da nosaci budu ispravno montirani i spremni za korišćenje.

Specifikacije:

  • Materijal: Čelik visokog kvaliteta
  • Maksimalna nosivost: 50 kg
  • Set sadrži: 2 krovne šipke, 4 šape

Prednosti:

  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Sertifikovani sa City Crash sertifikatom
  • Jednostavna montaža
  • Pružaju sigurnost i stabilnost tokom vožnje
  • Dostupni u različitim verzijama
  • Mogućnost besplatne montaže

Sada je pravo vreme da vaš Land Rover Evoque bude opremljen G3 Pacific Steel krovnim nosacima! Poručite odmah i obezbedite siguran i praktičan transport svih vaših potrebnih stvari tokom putovanja ili sportskih aktivnosti!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja