рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Land Rover Discovery Sport (2015-), alu sipke – Nordrive Yuro XL

9.500 рсд

SKU: GTC13059 Kategorija:

KROVNI NOSACI LAND ROVER DISCOVERY SPORT (2015-), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO XL

Kompletan set krovnih nosaca za vaše vozilo!

Krovni nosaci Land Rover Discovery Sport (2015-), alu sipke – Nordrive Yuro XL su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila, sa i bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom.

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu izdržljivost i sigurnost. Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Uz ove krovne nosace, imaćete sve što vam je potrebno za udoban i praktičan prevoz vaših stvari.

Vrhunski kvalitet i elegantan dizajn

Krovni nosaci Nordrive Yuro XL izrađeni su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje od oštećenja. Ovi nosaci imaju kanale na šipkama koji služe za montažu nosača za skije i nosača za biciklove uz koje dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal. Donji kanali su oblikovani tako da omogućavaju lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajevi šipki su zaštićeni gumiranim poklopcima koji se stavljaju nakon montiranja šipki.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. One se pomoću hvatača pričvršćuju na krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost kada se montiraju na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, što dodatno obezbeđuje vaše stvari prilikom transporta.

Sigurnost i maksimalna nosivost

Krovni nosaci Land Rover Discovery Sport (2015-), alu sipke – Nordrive Yuro XL su namenjeni samo za vozila koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 132,5cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 90kg. Bezbednost pri korišćenju ovih nosaca je od velike važnosti, zato pažljivo pročitajte Upustva za Montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta.

Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosna Upustva i strogo se pridržavate navedenih pravila tokom upotrebe ovih krovnih nosaca.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet: Krovni nosaci Land Rover Discovery Sport (2015-), alu sipke – Nordrive Yuro XL su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što garantuje njihovu dugotrajnost i izdržljivost.
  • Praktičan dizajn: Nosaci imaju kanale i gumeni profili koji obezbeđuju sigurnost i sprečavaju oštećenja pri prevozu stvari.
  • Maksimalna sigurnost: Krovne šape se lako montiraju na krovne šine vašeg automobila i obezbeđuju maksimalno prianjanje i sigurnost.

Neka vam prevoz stvari bude lak i bezbrižan sa krovnim nosačima Land Rover Discovery Sport (2015-), alu sipke – Nordrive Yuro XL! Kupite ih danas i uživajte u praktičnosti i sigurnosti prilikom prevoza vaših stvari.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja