рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9440 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LAND ROVER DISCOVERY (III) 5 VRATA (2005-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Savršeno rešenje za prevoz svih potreba na vašem vozilu

Krovni nosači su nezaobilazan deo kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu. Sa najkvalitetnijim aluminijumskim ili čeličnim profilom, ovi nosači su pouzdani i izdržljivi. Ne samo da pružaju sigurno mesto za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, već su i dizajnirani da pruže jednostavno i funkcionalno iskustvo.

Odličan izbor za vaš Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009)

Krovni nosači Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009) sa aluminijumskim šipkama Cruz Oplus AX su savršen izbor za vaš automobil. Ovi nosači su deo seta koji se isporučuje sa kompletnim setom za ugradnju, uključujući i sve potrebne montažne elemente.

Bezbednost i sertifikati

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU koji garantuju njihovu sigurnost i kvalitet. Bezbednost je uvek na prvom mestu, zato je svaki set krovnih nosača dizajniran i testiran u skladu sa najvišim standardima.

Montaža krovnih nosača

Svaki kupac krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima ima mogućnost besplatne montaže krovnih nosača od strane naših stručnjaka. Na taj način, možete biti sigurni da će vaši nosači biti pravilno postavljeni, bezbedni i stabilni.

Prednosti krovnih nosača Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Oplus AX:

  • Kvalitetna izrada: Aluminijumske šipke Oplus AX su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i dizajnirane da budu sigurne i stabilne.
  • Laka montaža: Set za montažu krovnih nosača dolazi kompletno sa svim potrebnim elementima za jednostavnu montažu.
  • Maksimalna nosivost: Šipke mogu izdržati do 75kg tereta, tako da možete bezbrižno prevoziti sve što vam je potrebno.

Zaključak

Krovni nosači Land Rover Discovery (III) 5 vrata (2005-2009), alu šipke – Cruz Oplus AX su odličan izbor za sve vaše potrebe prevoza tereta. Sa svojim kvalitetom izrade, lakoćom montaže i visokom nosivošću, ovi nosači će vam obezbediti sigurnost i udobnost tokom vožnje. Ne oklevajte, nabavite svoje krovne nosače već danas i uživajte u bezbednom prevozu tereta na vašem Land Rover Discovery (III) vozilu.

Prednosti:

  • Kvalitetna izrada aluminijumskih šipki
  • Laka montaža uz kompletan set za ugradnju
  • Maksimalna nosivost do 75kg

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je napravljen na osnovu informacija date u opisu proizvoda i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja