рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Sportage (III/SL) 5 vrata (2011-2016), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8602 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA SPORTAGE (III/SL) 5 VRATA (2011-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Savršeno rešenje za siguran prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači Kia Sportage (III/SL) 5 vrata (2011-2016), alu šipke – Cruz Airo T pružaju neophodnu podršku i sigurnost za prevoz vašeg prtljaga na krovu vozila. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što garantuje visoku izdržljivost i dugotrajnost. Bilo da vam je potreban prostor za krovne kofer ili nosače za bicikle i skije, ovi krovni nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Prednosti krovnih nosača Kia Sportage (III/SL) 5 vrata (2011-2016), alu šipke – Cruz Airo T

  • Atrakivan dizajn: Krovni nosači imaju ekskluzivan dizajn koji pruža dodatnu estetiku vašem vozilu.
  • Kvalitetna izrada: Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma, krovni nosači su izdržljivi i otporni na sve vremenske uslove.
  • Brza i jednostavna montaža: Set za montažu dolazi u kompletnom pakovanju, spreman za montažu na vaše vozilo. Montaža je veoma jednostavna i ne zahteva posebne alate.
  • Poboljšano prigušenje buke: Krovni nosači Cruz Airo T imaju dobar koeficijent otpora vazduha i pružaju veoma dobro prigušenje buke tokom vožnje.
  • Maksimalna nosivost: Sa nosivošću od 75kg, ovi krovni nosači mogu bez problema nositi teže terete kao što su krovni koferi, nosači za bicikle ili skije.

Set krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Krovne šipke su aerodinamičnog oblika i izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma. Montaža je veoma jednostavna, a uz set dobijate i uputstvo koje će vam detaljno objasniti postupak montaže. Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na kompletan set.

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu.

Krovni kit

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg vozila. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika i dizajniran tačno prema specifikacijama određenog automobila. Uz krovni nosač Cruz Airo T, preporučujemo upotrebu odgovarajućeg krovnog kita za optimalnu sigurnost i stabilnost.

Bezbednost je na prvom mestu

Pažljivo pročitajte bezbednosno uputstvo i pridržavajte se svih navedenih pravila tokom montaže i korišćenja krovnih nosača. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci putem broja telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla

Proizvod je proizveden u Španiji.

Zaključak

Krovni nosači Kia Sportage (III/SL) 5 vrata (2011-2016), alu šipke – Cruz Airo T su savršen izbor za sve one koji žele da sigurno prevoze svoj prtljag na krovu vozila. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, ovi krovni nosači će vam pružiti dugotrajnu podršku i zadovoljiti sve vaše potrebe. Montaža je jednostavna, a sigurnost je zagarantovana zahvaljujući sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ne oklevajte, poručite svoje krovne nosače danas i obezbedite siguran i udoban prevoz vašeg prtljaga!

Prednosti:

  • Atrakivan dizajn
  • Kvalitetna izrada
  • Brza i jednostavna montaža

Čekamo vašu porudžbinu.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja