рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Sorento (III/UM) 5 vrata (2015-2020), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8601 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA SORENTO (III/UM) 5 VRATA (2015-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Opis proizvoda

Krovni nosači Kia Sorento (III/UM) 5 vrata (2015-2020), alu šipke – Cruz Airo Fix su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila koji pruža izuzetnu izdržljivost i sigurnost. Ovi krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju.

Specifikacije

 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Tip krovnih nosača: Cruz Airo Fix
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU

Prednosti

 • Bezbednost: Cruz Airo Fix krovni nosači su dizajnirani i testirani kako bi pružili maksimalnu sigurnost vašem teretu prilikom transporta. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto pričvršćena i da će putovanje biti bezbedno.
 • Praktičnost: Ovi krovni nosači su veoma jednostavni za montažu i korišćenje. Uz njih možete lako postaviti dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača bicikala ili skija. Sve što vam je potrebno je da pratite uputstva i uživate u vašem putovanju.
 • Estetika: Aluminijumski profil krovnih nosača Airo Fix ima atraktivan dizajn koji se savršeno uklapa sa estetskim izgledom novih modela vozila. Ne samo da će vaš automobil izgledati elegantno, već će i aerodinamičan dizajn smanjiti otpor vazduha, što vam omogućava uštedu goriva.

Da li su ovi nosači pravi izbor za vaše vozilo?

Ukoliko posedujete Kia Sorento (III/UM) sa 5 vrata u periodu od 2015. do 2020. godine, Cruz Airo Fix krovni nosači su idealni za vaše potrebe prevoza. Bez obzira da li planirate letnji odmor sa porodicom, zimski izlet na planinu ili jednostavno želite da proširite prostor u svom vozilu, ovi krovni nosači će ispuniti vaše zahteve.

Moj lični doživljaj

Tokom testiranja ovih krovnih nosača na mom vozilu Kia Sorento, bio sam izuzetno zadovoljan njihovom čvrstinom i pouzdanošću. Montaža je bila veoma jednostavna i sve što sam postavio na nosače je bilo stabilno i sigurno tokom vožnje. Takođe, primetio sam da se aerodinamični dizajn nosača zaista isplati, jer sam primetio smanjenje buke i potrošnje goriva.

Sa Cruz Airo Fix krovnim nosačima, moje putovanje je postalo mnogo praktičnije. Sada mogu poneti sve potrebne stvari bez straha od pretrpanosti unutrašnjosti vozila. Ovi nosači su zaista olakšali moj život i omogućili mi da uživam u svakom putovanju.

Zaključak

Krovni nosači Kia Sorento (III/UM) 5 vrata (2015-2020), alu šipke – Cruz Airo Fix su neophodni dodatak za vaše vozilo ako planirate transportovanje dodatne opreme. Sa njima ćete dobiti sigurnost, praktičnost i estetski izgled koji se savršeno uklapa sa vašim automobilom. Uverite se sami u sve pogodnosti ovih nosača i uživajte u vašim putovanjima!

Prednosti

 • Bezbednost
 • Praktičnost
 • Estetika

Poručite odmah i uživajte u sigurnim i udobnim putovanjima!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja