рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Kia Sorento (2002-2009), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13195 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA SORENTO (2002-2009), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

PREDNOSTI

 • Visokokvalitetan čelični profil
 • Set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat
 • Teleskopske šipke sa podesivom dužinom
 • Savršeno prianjanje na krovne šine
 • Bezbednosne brave za sigurnost
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Krovni nosači Kia Sorento (2002-2009) su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i obezbeđuju sigurnost prilikom transporta tereta na krovu vozila.

Nordrive krovni nosači su isporučeni kao kompletna set spreman za ugradnju. Svi delovi koji su potrebni za montažu su uključeni, što čini instalaciju veoma jednostavnom i brzom. Bez dodatnih troškova i komplikacija, možete odmah početi koristiti ove krovne nosače.

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garancira njihovu visoku kvalitetu i sigurnost. Možete biti sigurni da vaš teret će biti bezbedan tokom vožnje.

Teleskopske šipke su dizajnirane za prilagođavanje različitim tipovima vozila. Dužina šipki se može jednostavno podesiti prema vašim potrebama. Šipke mogu biti postavljene na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Bez obzira na širinu vozila, ovi krovni nosači će se savršeno uklopiti.

Posebna čelična guma koja se nalazi na krovnim šapama obezbeđuje savršeno prianjanje na krovne šine. To znači da nećete imati brige da će vaš teret skliznuti ili se prevrnuti tokom vožnje. Vaš teret će biti čvrsto pričvršćen i bezbedan tokom čitavog putovanja.

Da biste dodatno osigurali sigurnost, ovi krovni nosači imaju ugrađene bezbednosne brave. Ove brave će se pobrinuti da se šipke ne pomeraju ili odvrnu tokom vožnje. Možete biti sigurni da će vaš teret biti stabilan i siguran na krovu vozila.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm. To znači da možete prevoziti veći teret i iskoristiti celu površinu krova vozila za vaše potrebe. Maksimalna nosivost ovih krovni nosača iznosi 100kg, što će vam omogućiti da prenesete težak teret sa lakoćom.

Da biste osigurali sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje. Ova uputstva će vam detaljno objasniti kako pravilno instalirati ove krovne nosače na vaše vozilo. Takođe, preporučujemo da pročitate bezbednosna uputstva kako biste se pridržavali svih sigurnosnih mera prilikom korišćenja ovih nosača.

Naša zvanična stranica proizvoda nudi sve potrebne informacije o ovim krovni nosači. Možete pogledati našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolji model za vaše potrebe.

Ovi krovni nosači su savršen dodatak za vašu Kia Sorento (2002-2009), omogućujući vam da povećate kapacitet prtljažnog prostora i koristite ga za različite vrste tereta. Bez obzira da li putujete na odmor, prenosite sportsku opremu ili nosite bicikle, ovi krovni nosači će vam pružiti sigurnost i praktičnost.

Pokažite svoju avanturističku stranu i dodajte krovne nosače Kia Sorento (2002-2009) na vaš automobil. Uživajte u većem prostoru i mogućnostima koje oni pružaju. Sada je pravo vreme da unapredite svoje putovanje i uživate u sigurnom transportu svog tereta!

PREDNOSTI

 • Visokokvalitetan čelični profil
 • Set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja