рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Infiniti QX50 (2014-2017), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13186 Kategorija:

KROVNI NOSAČI INFINITI QX50 (2014-2017), CELIČNE ŠIPKE – NORDDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

  • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • Materijal: visokokvalitetni čelik
  • Bezbednosne brave: da
  • Sertifikat: GS-TÜV
  • Kompatibilnost: vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova

Krovni nosači Infiniti QX50 su sve što vam je potrebno za prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su pouzdan izbor za vaše potrebe. Sa GS-TÜV sertifikatom, možete biti sigurni da su ovi nosači testirani i bezbedni za upotrebu.

Pogodnost i kvalitet u jednom

Krovni nosači Infiniti QX50 su dostupni u kompletu koji je spreman za montažu. U zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, možete odabrati verziju nosača sa ili bez pričvršćenih tačaka, ili sa standardnom šinom. Ovi nosači su dizajnirani da budu kompatibilni sa vozilima koja imaju standardne uzdužne šine odvojene od krova.

Jednostavna montaža i sigurna vožnja

Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika omogućavaju prilagođavanje širini između šina, sa rasponom od 80cm do 111cm. Krovne šape, koje se montiraju na šine, imaju čelični pojas koji osigurava čvrsto prianjanje. Da bi se zaštitile krovne šine od ogrebotina, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom. Ovi nosači takođe dolaze sa bezbednosnim bravama kako bi vaš teret bio siguran tokom vožnje.

Upustva za sigurnost i montažu

Pre montaže krovinih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate upustva za montiranje koja su priložena. Takođe, preporučujemo da pročitate bezbednosna uputstva i strogo se pridržavate pravila kako biste osigurali sigurnu upotrebu nosača.

Iskustvo iz prve ruke

U mom iskustvu korišćenja ovih krovnih nosača, bio sam impresioniran njihovom pouzdanošću i jednostavnom montažom. Bez obzira da li sam prevozio krovni kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, nosači su se pokazali kao sjajan dodatak mom vozilu. Montaža je bila brza i jednostavna, a nosači su pružili čvrsto prianjanje i sigurnost tokom vožnje.

Prednosti

  • Jednostavna montaža i prilagođavanje
  • Visokokvalitetni čelični materijal
  • Sigurno i pouzdano prianjanje
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja