рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Tucson (III/TL) 5 vrata (2015-2020), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8641 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI TUCSON (III/TL) 5 VRATA (2015-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog materijala i dolaze u kompletu spremanom za montažu. Razlikuju se u zavisnosti od modela nosača i vrste krova vašeg automobila.

Prednosti krovnih nosača

  • Sertifikovani – Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.
  • Besplatna montaža – Kod nas, svaki kupac krovnih nosača ima mogućnost besplatne montaže, što vam olakšava proces instalacije.
  • Univerzalna namena – Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla, pružajući vam veću fleksibilnost u prevozu različitih tereta.

Set za montažu krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača se sastoji od 2 krovnih šipki i 4 krovnih hvatača. Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na kompletan set. Opciono, uz krovni nosač, možete poručiti i bravice za zaključavanje. Napominjemo da bravice nisu neophodne za montažu krovnih nosača.

Krovnim nosači za Hyundai Tucson (III/TL) 5 vrata (2015-2020), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

Krovne šipke Airo Fix dizajnirane su posebno za Hyundai Tucson (III/TL) 5 vrata (2015-2020). Izrađene su od aerodinamičnog aluminijuma u crnoj boji, pružajući estetski i ekskluzivan izgled vašem vozilu. Krovne šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i pružaju poboljšano prigušenje buke.

Hvatači šipki izrađeni su od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača napravljeni od izdržljive ABS plastike. Njihova smanjena visina doprinosi lepšem izgledu automobila.

Sa dužinom od 118cm, ove krovne šipke mogu nositi do 75kg tereta. Postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija nikada nije bilo lakše zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Krovni kit za montažu

Krovni kit je komplet potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na vaš automobil. Dizajniran je na način koji će savršeno odgovarati tipu vašeg vozila. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika koji garantuje sigurnost i pouzdanost.

Važne informacije o bezbednosti i uputstva za montažu

Pre montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i bezbednosne informacije. Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Napominjemo da su krovni nosači za Hyundai Tucson (III/TL) 5 vrata (2015-2020), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark, poreklom iz Španije.

Ova informacija je kreirana samo za OXO MARKET. Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i osigurajte sebi visokokvalitetan proizvod koji će odgovarati vašim potrebama.


Prednosti:
– Estetski dizajn
– Visok kvalitet materijala
– Jednostavna montaža


Naručite svoj set krovnih nosača Hyundai Tucson (III/TL) 5 vrata (2015-2020), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark, i iskoristite sve benefite koje on pruža. Ne čekajte, već danas počnite s prevozom svoje opreme u stilu.

[Kupite sada!]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja